Renault: “Mercedes’in Yaptıklarına Saygı Duymalıyız”

yazar:

kategori:

Renault Sport’tan Rob White, bu sene açık bir şekilde en iyi motora sahip olan Mercedes’i tebrik etmeleri gerektiğini ve kendilerinin artık daha çok gelecek seneye odaklandıklarını söyledi.

Sezona oldukça sıkıntılı bir şekilde başlayan Renault, motorların dondurulması nedeniyle pek fazla büyük gelişme kaydedemiyor.

White “Sezon içerisinde motorda değişiklik yapmak oldukça kısıtlı. Büyük gelişme kaydetmek amacıyla gelecek senek için zorluyoruz.”

“Şu anda FIA’nın izni olmadan motor yapısında değişiklik yapma şansımız yok. Ve federasyon performans amaçlı değişikliklere izin vermiyor.”

“Değişiklikler uzun vadeli olacak. Günün sonunda bahane üretmiyoruz. Kurallar herkes için aynı ve diğerlerinin yaptıklarına saygı duymalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Renault: “Mercedes’in Yaptıklarına Saygı Duymalıyız”” için 3 yanıt

  1. Yeni teknoloji motorların gelişimi neden durdurulur anlamak güç.

    1. Aslında durdurulmadı. Maliyetlerin gözüne vurulmasın diye senelik kısa dondurmalar var. Tam olarak dondurulması 2018’i bulacak sanırsam.

  2. Anladığım kadarıyla Renault dayanıklılık sorunlarını aştığını iddia ediyor. Haliyle sorun olmayınca da performans için gelişim yapamıyorlar. Yine uzakta kaldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir