Hamilton: "Şimdi Daha Az Baskı Hissediyorum"

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Lewis Hamilton, gelecek sene bu yıla göre daha fazla baskı hissetmeyeceğini düşünüyor.

İngiliz pilot, 2008 sezonunun son yarışı Brezilya’nın son turundaki dramatik anların ardından Massa’yı 1 puanla geri bırakmış ve Formula 1 tarihinin en genç dünya şampiyonu olmuştu.

Beklentilerin omuzlarında büyük olmasına rağmen Hamilton şimdi, geçmişte olduğuna göre durumlarla daha iyi başa çıkabileceğine inanıyor.

Hamilton: "Daha az baskı hissediyorum. Etrafımdan bir baskı hissetmiyorum, baskı içinizden gelir ve başarılı olmak için kendi üstünüze koyduğunuz baskı, sizi geliştirir veya geriye düşürürü"

"Hâlâ üzerimde baskı var ama bunu kontrol etmesini biliyorum ve şimdi avantajıma kullanabilirim."

Hamilton, etkileyici performansını devam ettirmekten ziyade F1 kariyeri boyunca yaptıklarının üzerine koymayı hedefliyor.

Hamilton: "Henüz hiç bir şey görmediniz. İkinci senemde şampiyonluğu kazandım ama dahası gelecek. Daha iyisini yapabilirim, daha zinde, daha keskin olabilir, daha az hata yapabilirim"

"Bu sezon olan herşeyi analiz ettim, olumlu ve olumsuz. Bazı olumsuzları olumluya çevirdim. Şu anın keyfini çıkarıyorum ve geleceği gerçeten dört gözle bekliyorum"

Hamilton ayrıca 2009’da oluksuz lastiklerle yarışmak için sabırsızlandığını da belirtti.

Hamilton: "Oluksuz lasikler kosunda yeni aracımızın lastikler üzerinde sert olmadığından emin olmalıyız ve bunu çözmek için iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca oluksuz lastiklerle olmayı GP2’de tecrübe ettim. Bu yüzden kaybım olmayacak. Başlamak için güzel bir yer olduğunu düşünüyorum"


Yorumlar

  1. O KADARDA RAHAT OLM BENCE eğere alonsonun altına ii bir araç verilirse biras şamp. zor görürsün sen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir