Mallya: Bütün Pistlerde Güçlü Olmalıyız

yazar:

kategori:

Force India’nın patronu Vijay Mallya, sezonu iyi bir noktada bitirebilmek için bütün pistlerde güçlü olmaları gerektiğini söyledi.

“Avusturya, Montreal’de olanlardan sonra özellikle Checo’ya çok iyi bir destek oldu. En hızlı zaman turunu kaydetti. Nico sanırım biraz daha iyisini yapabilirdi, ama şampiyonada dördüncülüğümüzü korumak için her iki araç ile puan almamızı sağladı”

“Checo’nun yeteneğine büyük bir saygım var. O cesur bir adam. O yarışmayı seviyor ne olursa olsun önünde veya arkasında kim olursa olsun kendini sakin tutuyor. Gerçekten olgunsa sürüyor. Avusturya’da Magnussen’i geçişi etkileyiciydi. O yetenekli genç bir sürücü ve ekibimizde olduğu için mutluyum”

“Nico padokta iyi bir pilot olarak tanınıyor. Her yarışta puan kazanıyor. Çok istikrarlı. Onun daha çok sezonun ikinci yarısında parlamasını bekliyoruz”

“Bu pistte iyi, şu pistte kötü zihniyetinden çıkmalıyız. Biz bu yıl şimdiye kadarki tüm pistlerde böyle yaptık. Tüm pistlerde rekabetçi olmanız gerekir. Başarı için bu gerekiyor”

“Silverstone bizim için özeldir. Orası bizim evimiz gibi. Orada iyi bir performans ortaya koyacağımızdan eminim”


Yorumlar

“Mallya: Bütün Pistlerde Güçlü Olmalıyız” için 2 yanıt

  1. rosberg power avatarı
    rosberg power

    gözlük hakkında yorum yapan ilk kişi olmak istedim. Bu ne yaw 😀

    1. Ben de bunun için gelmiştim.

      Beni ikinci yaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir