Karthikeyan: "Ben Force India'yı İstiyor Muyum Peki?"

yazar:

kategori:

Formula 1’deki ilk Hint pilot Narain Karthikeyan, Force India Formula 1 takımı ile hiç bir zaman ilgilenmediğini söyledi. Karthikeyan, takım o zamanlar Jordan adındayken 2005 senesinde Silverstone kökenli takımda yarışmıştı.

Karthikeyan: "Performans göstermeyen bir araca sahip olduğum Jordan’da zor zamanlar geçirdim. Performansın düşük, konuşmaların çok olduğu bir başka sıradan takımla olma arzusunda değilim. Mallya’ya hiç bir zaman yaklaşmadım bile. Takımdan gelen sinyaller oldukça olumsuzdu ve Force India’da sürmeye ilgimin olmadığına açıklık getirmek istiyorum"

Karthikeyan, 2007’de takıma katılmak için bir fırsatının olduğunu belirtti

Karthikeyan: "Ağustos 2007’te Spyker bana bir sürüş önerdi. Bunu reddettim çünkü takım bir yere gitmiyordu. F1’in dışında, makinelerin insanlardan ön planda olduğu yerlerde, katıldığım her şampiyonada yarışlar kazandım"


Yorumlar

  1. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Kendini büyük görmüş iyi pilot takım farketmeksizin bir şekilde kendini ön plana çıkartabilir…

  2. tolga soydan avatarı

    🙂 sanki senna hay allahm

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    F1'in dışında, makinelerin insanlardan ön planda olduğu yerlerde, katıldığım her şampiyonada yarışlar kazandım" sen o zaman GP2 de sürmeye devam et malum orada sürücüler ön planda araçlar değil ;iyi bir araçla iyi bir sürücü güzel ve durdurulamaz bir kombinasyondur ve ikiside takımda sürücüde yükselir fakat kötü bir takımda iyi bir sürücü kendini öyle veya böyle gösterir hiç kimse[Hamilton hariç :))] direkt olarak iyi bir takımda veya araçta F1 e başlamadı GP2=F1 se sen Force İndiayı istememekte belki haklı olabilirsin gel görki bence durum öyle değil ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir