Williams Pilotları Avusturya Performansına Rağmen Temkinli

yazar:

kategori:

Williams pilotları Valtteri Bottas ve Felipe Massa, aracın Avusturya’daki hızına rağmen Silverstone’da tedbiri elden bırakmıyorlar.

Takımın Brezilyalı pilotu Felipe Massa, 200. yarışına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

“Silverstone takımın ev yarışı. Benim için özel bir yarış olacak çünkü 200. yarışıma çıkıyorum. İngiliz taraftarların takıma verdiği desteği görmek harika olacak”

“Silverstone çok hızlı bir pist ve iyi downforce gerektiriyor. Maggotts ve Becketts virajları harika. Bu gerçekten büyük bir hız pisti ve güçlü olmak çok önemlidir”

“Avusturya’daki performansımızı tekrarlayıp tekrarlayamayacağımızı görmek ilginç olacak. Ama hafta sonu için odak noktamız bazı iyi puanlar almak olacak”

Valtteri Bottas ise Silverstone’dan iyi sonuçlar ile ayrılmak istiyor.

“Silverstone için sabırsızlanıyorum. Takımın ev yarışı olan burada mücadele etmek büyük bir olay. Umarım fabrikadaki bazı insanlar gelip bize destek verirler. Bize verecekleri o destek çok büyük bir anlam ifade edecek”

“İyi bir sonuç alabilmek için umutluyuz. Ama beklemek ve pistin aracımıza uyup uymadığını görmemiz gerekiyor. Avusturya’da güçlüydük ve performansımızı devam ettirmek istiyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir