"Alonso Ferrari ile 4 Senelik Anlaşma İmzaladı"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun Ferrari spekülasyonları bugün La Gazetta Della Sport’un 2011’den itibaren 4 senelik anlaşma imzalandığını iddia etmesi ile tekrar canlandı.

Alonso’nun uzun zamandan beri adı Ferrari ile anılıyordu ancak Raikkonen’in devam edeceğini açıklaması ile bu söylentiler duruldu.

Massa’nın da Ferrari ile anlaşması olması sonucu Alonso Renault’ta kalmak zorunda kaldı.

Ancak sporun önde gelen gazetecilerinden Pino Allievi, Alonso’nun Ferrari ile 4 senelik anlaşma imzaladığını iddia etti.

Allievi, Raikkonen’in geçen seneki kötü performansının ardından düzelmemesi halinde Alonso’nun 2010’da bile Maranello kökenli takıma geçebileceğini iddia ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo da Alonso’yu öven açıklamalarda bulunmuştu.

Ferrari sözcüsü ise Gazetta Della Sport’un haberine yorum yapmadı ve "Sadece 2010 sonuna kadar 2 pilotumuzun olduğunu tekrar edebiliriz." dedi.


Yorumlar

  1. beğendiğine sevindim…benimde çok hoşuma gitti.

  2. şimdi izledim gerçekten güzel bir video sağol nesrin.

  3. http://www.timsah.com/alonso-ve-hamilton/edd0ddeJVCp
    bu video'yu yeni buldum çok güzel hamilton ve alonso çekişmesini komik bişekilde anlatıyo belkide izlemişsinizdir ama bi bakın.

  4. herkes kendi pilotu ve takımı över veya yerer.bu o insanın en doğal hakkı.yani renault ve alonso taraftarlarınıza olan saygılarından dolayı mclaren taraftarlarının her renault alonso haberinin altına yorum yazmayarak bu tartışmayı bitireceğini umuyorum.

  5. şener çok haklısın illaki sevmek zorunda değil. onun içindirki her aloso haberine yorum yazmamak lazım özellikle mclaren taraftarı arkadaşlar için değilmi?biz sevmediğimiz desteklemediğimiz takımın ve pilotunun her haberinin altına yorum yazmayız.onlarda yapmasın zaten sorun kendiliğinden çözülür.

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Fernando ALONSO yeryüzünde yaşayan herkes tarafından sevilmek zorunda mı? veya Mclaren herkes tarafından desteklenmek zorunda mı ? sevmezsiniz desteklemezsiniz olur biter ;bu konular zevkler ve renkler konusuna girer yani tartışılmaz haaa biz illaki tartışacağız diyorsanız o sizin bileceğiniz bir konu fakat boşa kürek çekeceksiniz ;birde bizde burada Türk basını gibi sevdiğimize hep destek tam destek sevmediğimize hep tukaka ,bir fıkracıktaki gibi bunun neresini düzelteyim hiç doğru yeri yok ki ….

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Takım olarak hareket edilen bütün herşeyde (Bu spor içinde geçerlidir, askerde de böyledir) tüm bireyler tek birşey için mücadele ederler.Takımın başarısı.Ancak takım oyunlarında kimse bencil yaklaşımlarda bulunamaz.Gerçekten takım anlayışı varsa.En ufak birşeyde takım suçlayan, herşeyin kendi etrafında dönmesi gerektiği gibi saçma bir saplantı ile hareket eden, 7-8 yaşlarından beri McLaren camiasında olup, tabir yerinde ise göbeğinden bu takıma bağlı bir adam ile kendini bir tutup onu çirkeflikleriye ve iftiralarıyla ikinci adam olması gerektiğine inandırmaya çalışan, bir takım ile sözleşmesi devam ederken 3-5 takım ile aynı anda görüşüp hayır ben Renault hariç kimseyle görüşmedim diyecek kadar sahte olan, yine tabir yerinde ise kıvıran bir adamı ben sevmiyorum.Bu her ne kadar iki dünya şampiyonu bir pilot bile olsa.Ayrıca ben McLaren' e geldiği gün sinirden ağlamış bir insanım.Raikkonen' i çok severim.O dama bu takımda olmadı dedi ve adam gibi kıvırmadan mertçe söyledi ve gitti.Gittikten sonra McLaren için ağzından bir tane kötü söz duymadım.Tüm bu şartlar altın hala gridin en iyisi o diyorsanız zaten daha fazla söze gerek yok.Muhteşem insan Atatürk' ün bir sözü var, " Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim ".bu söz bence herşeyi açıklıyor.Yeni yılınızı kutlar, saygılarımı sunarım.

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    " Benz " ve " McLaren " arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim.Benim söylemeye çalıştıklarımı onlar daha sakin bir dille açıkladılar.

  9. Alonso da bilmiyor gerçekleri.Bunlar herşeyi biliyo ama 😀

  10. o sizin gerçekleriniz..devam et bilmeye o zaman ne diyim..

  11. benz sen daha gerceklri bilmiosun. gercekleri bütün f1 camisaı bilio alonsya yapılanları sen kafanı yorma bis biliorus kimin haklı kimin haksız oldunu:))) fernando alonso

  12. sezon başından beri sürekli mclaren hakkında ileri geri konuşan mclaren dışında her takımın şampiyon olmasını isterim diyen bir pilotu bir mclaren taraftarı niye sevsin sorarım sana??alonso hamilton ile beraber geldi takıma ve maalesef alonso takım içinde kaos yaratmaktan başka bişey yapmadı..sadece mclarenmi renault daykende performansı düştüğünde hemen takımı suçlamamışmıydı renault benim şampiyon olmamı istemiyor diye açıklamalar yapmamaışmıydı!!en ufak bir performans düşüklüğnde hemen takımı suçlayan karakter yoksunu bu adamı niye sevelimki??raikkonen senelerce mclarende mekanik problemler yaşadı belkide şuan 2-3 şampiyonluğu olucaktı ama birkere bile mclaren hakkında olumsuz birşey söylemedi!!!asıl size laf anlatmak zor..bu konuyu uzatmanın anlamı yok alonsoyu seviyorsanız eyvallah biz sevmiyoruz kardeşim!!

  13. neyse anladım ki sizle uğraşılmayacak sizin eşeğiniz dişi oluversin ne yapalım.

  14. yahu bir mclarencide çıkıp deseki kardeşim ben alonsoyu seviyorum vallahi alnından öpeceğim.bulursam tabi. alonso mclarendeyken umarım herkesin sevgilisi idi sonra hamilton geldi bir anda alonso istenmeyen adam oldu.sizin objektifliğiniz bu kadar fazlası beklenemez.

  15. ya milletin ağzında karakter kime ne yaparken gördünüz kime söverken gördünüz

  16. bir şampiyonluk son yarışta son virajda alınış olabilir bu hamilton un kötü pilot olduğu anlamına gelmez hakkinen ve raikkonen de kötü pilot o zaman..alonso griddeki en iyi pilotlardan biri..en iyi pilot değil..aynı şekilde hamilton da..en iyi pilot diye birşey olamaz çünkü farklı takımdalar ..ancak hepsi bir takımda yarışırlarsa en iyi kavramı ortaya çıkar..iki pilotu karşılaştırman için onları aynı arabada aynı şartlar altında yarıştırman gerekir hamilton ve alonso 2007 de aynı takımda yarıştılar ve alonso bahsettiğiniz o mükemmel pilotajıyla hamilton ı 2.plana atamadı..alonsoyu sevmiyorum çünkü karakterini beğenmiyorum..ama objektif olmak gerek iyi bir pilot(en iyi değil)!!!

  17. bende hamıltonu sevmiorum melasa ama kesinlikle hamıltona sizin aloya gösterdiğinis eleştirileri göstermiorus bis. bütün dünya bilio onun en ii pilot oldunu şuanda. hamıltonla alonso arasında bi sorun yok ama bisler birbirimisi yiyorus burda buda benm hoşuma gitmio mclaren fanları birasdaha alonsoya objektf yaklşmda bulunursa ii olur. sonuç olark bu bi spor ve bisde fanları olarak bu grubun içindeyis sayglar

  18. kardeşim adam gibi bir yorum yap sinirlenmeyelim.benim hamiltonu zerre kadar sevmememe rağmen burada bazı mclaren taraftarı arkadaşlara olan saygımdan dolayı daha dikkatli yorum yapmaya çalışıyorum .sende alonsoyu sevmeye bilirsin dostum ,o zaman yorum yazma kimsede sinirlenmesin. senin uslubun yanlış senden başka herkes sevmeyenler dahil kimseyi tahrik etmeyecek şekilde yorum yapıyor sense gelsede biri bana karşılık verse diye bakıyorsun.alonsonun şuanda griddeki en iyi pilot olduğunu sende biliyorsun cümle alem biliyor,pilotların geneli seviyor adamı senin hamilton gibi değil yani. seninde bu zoruna gidiyor anladığım kadarıyla .anladığım kadarıyla hamilton taraftarısın .diyeceksin şimdi benim pilotum bu sene şampiyon oldu diye. son on saniyede gelen şampiyonluk değilmi yani yusuf yusuf ettiğin dakikalar.iyi pilot olsaydı oraya şampiyon olarak gelirdi.ha şimdi yine diyeceksin daha iki senelik bir çaylak. bende derim ozaman hala nasıl oluyorda alonsoyla karşılaştırıyorsun biri komple pilot biri hala çaylak. burada kimseyle münakaşa etmek istmiyorum onun için zorlama beni.saygılar…..

  19. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Yok komple pilotmuş, yok en iyisiymiş.Göreceli kavramlar üzerinde bu kadar net konuşmanız da beni çileden çıkartıyor.En iyinin tanımı yoktur.Kişiden kişiye değişir.Ben kendini beğenmiş ukala bir adamı sevmeme özgürlüğünü kullanıyorum.

  20. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    " Ali Sezer " Biliyorum yorumlarıma çok sinirleniyorsun ama ben Alonso' yu sevmiyorum.Tıpkı bazılarınızın bazı pilotları sevmemesi gibi.Evet beni seçerek yolladılar sıkıntın mı var.Fikirlerimi açıkça belirtip Alonso' yu sevmediğimi söylemem seni bu kadar niye rahatsız ediyor.Hem bundan sana ne.

  21. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26:
    İtalyanlar okadar çok alonsoyu istiyor ki yakında halk dışarıda yürüyüş gösteri tarzı şeyler yapabilir :))

  22. önemli deil kimi ecem.:)) bu arada yawww klavyemn yüsündn yanlış yasom hep bi klavyeyi değiştiremedim:((

  23. önemi kimi ecem:))) ALONSO ferraiye giderse ve bence ksin gidecek ben artık düşünemiorum neler belki başarılı olamas ama ferrari tecrübesi yaşaması lasım. önemli olan bu sene renaultn ne yapacağı eğer alonso ii bir arçla başlarsa şamp. oynarsa bencede oynıcaktır. harika bir sezon bisi beklio. FERNANDO ALONSO RENAULT F1 TEAM

  24. Kimi bırakmazsa diğer takımlarda da iyi işler çıkartır şüphesiz.
    Alonso ya gelince 2007 olmasaydı uçmakta haklılık payınız olabilirdi ama ne yazikki yok.mclaren gibi bir araçta ki alonsonun kendine uydurabileceği en iyi araç ve ekibe sahipti bana göre.Oradayken sorunlar çıkmadan çok daha önce bile yepyeni bir çaylakla mücadele ediyordu.Şimdi ferrari de olması çok birşey değiştirmez.Sadece hızlı bir aracın alonsonun tek ihtiyacı olup olmadığını bekleyip görücez.not.Alonsonun ferrariye gitmesini gönülden destekliyorum

  25. hakan sen bir haberde demiştin allahını seven ……………..yorum yazmasın diye . kardeşim sonuna kadar katılıyorum.adamı buraya sanki seçipte göndermişler neyse. alonsoya gelince ferraride yarışırsa ki birgün mutlaka olacak uğurun dediği gibi ikinci şumi dönemi başlayacaktır.kimi iyi pilot bunu inkar etmiyorum. ama araç geliştirmeye yardımcı olma gibi bir becerisi olmadığına inanıyorum.bunu en iyi yapan şu an için alonso. buda alonsonun çoğu pilotta olmayan bir özelliği işte bunun için komple pilot deniyor. yani sadece hızlı veya agresif olmak yetmiyor.

  26. Ben pilot tutarim ve Kimi`yi tutarim, Kimi Ferrari`de fazla rahat ve Ferrari araci ona uymuyor bence, Sahsen ben Kimi`nin Mclaren secenegi yoksa Bmw`de ya da Redbull`da falan yarismasini isterim, Kimi ancak o zaman agresif ve savasci kimligini ortaya koyabilir diye dusunuyorum.. Alonso konusuna gelince bazi arkadaslarinda dedigi gibi eger gelirse 2. schumi donemi baslar, cunku gercekten hizli bir araca sahip olmasada yarisi cok iyi yerde bitirmesini biliyor..

  27. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ferrari adına üzüldüm, demek ki 2011' den sonra Ferrari' de karışacak.Kimi' nin durumu geçen seneden farklı olmayacak, tek önemli nokta Massa umarım Massa' yı ona değişmezler.

  28. Keşke Kimi emekli felan olmasa da Alonso ile aynı takımda yarışsalar.Süper olurdu bence.

  29. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    ferrari taraftarı alonsoyu sevmez.alonsocularda ferrariyi sevmez.eğer bu gerçekleşirse burdaki yorumları merak ediyorum…bu alexin gs'ye lincoln'un fb'ye geçmesi gibi bişey.

  30. burak bocek avatarı

    Tam tersi kimi tek senelerde iyi gözüküyor çift senelerde değil geçen sene tekti bu yıl çift 2005 ve 2003teki perfonmanslarıda tek yıllar ama bence bunla ilişkilendirmek o zaman bu yıl coşucak demek için sihirli küremizin olması gerekiyor.İyi bir araç üretmedikten sonra bence tek çift önemli değil

  31. forzaferrari avatarı

    yaa gözünüzü seveyim şöyle manşetler atmayın başlığı okuyunca kesin sandım, aklım çıktı…

  32. normal bişey giderse gitsin cansağolsun yakışır alonso ya bize uğurlamak düşer ama o nereye giderse gitsin renault daki gibi mutlu olamaz yanlış anlamayın arkadaşlar 2011 yılına kadar ne olur ne olmaz allah bilir saygılarımla bir yandan gitmesini isterim diğer yandan istemem saygılar

  33. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    kiminin bi yere gideceğini sanmıorm tarihe bakın kimi çift senelerde hep ii olmuştur tek senelerde ise kötü…2010 da patlar ve kontratı kapar ha massa da bu senenin gazıyla tutunursa alonsoya yine renault tulumu giymek düşer yada beyaz bmw tulumu:))))

  34. burak bocek avatarı

    Olaya böyle bakarsak bizim Ferrari fanlığımız sadece bir pilot gelince değişecek cinstense zaten biz Ferrariyi yeteri kadar sevmemişizdir.Bize karşı rekabet döneminde bulunan her pilota öfke beslersek bir yere varamayız.İşte bu kin duygusu bizi hep aynı yerde tutar ve farklı görüşe açık olamayız.Eğer başarı getirecekse Alonso'nun takıma en uygun isimlerden biri olduğuna inanıyorum ve Vettel ile ilgili söylediklerine ayrıca yazının son bölümünede katılıyorum.Zaten en az birisi kesin gelicek gibi ama biz o dönemde bize böyle dedi yada bize karşı yarşıp kazandı diye istememezlik etmemeliyiz diye düşünüyorum.Zaman içerisinde Ferrari lehinde açıklamları ile sempatide topladı ve İtalyan tifosileri bile şuan bunu istiyor durumunda ise o zaman çok zor değilmiş kabullenmek diye düşünürüm.

  35. orhan  altuncu avatarı
    orhan altuncu

    Bence Alonsonun Ferrariye gelmesi ferrariye taraftrar kaybettırır ben kendı acımdan bakarsam ferrari fanlıgını bırakmayı düşünürüm cünkü Alonso daha düne kadar en nefret ettigimiz isimdi (Tifosilerin) simdi birden Alonso hayranlıgı nerden icap etti bence 2011 e daha cok var ben Alonso yerine Kımı veya massanın ayrılması durumunda ferrari koltuguna Vettelin oturmasını ısterım hem bızım alt takımda yetisti hem de Schumacher donemınde kulaklara kazınan alman milli marsı ve Ferrari marsını tekrar nostalji olmaktan cıkarır bu melodılerı sahsen ozledım ve son söz olarak Kimi bence bu sezon patlama yapacak o tartısmasız pistlerin en hızlı pılotu sansızlıklar yuzunden bu konumda bu sezonun neredeyse tamamında yarıssa hepsinde en hızlı turu atacaktı

  36. ulaş sağol bu arada.. 🙂

  37. Ayrıca eğer Alonso Ferrari'ye gelirse ve uzun vadeli bir birliktelik gerçekleşirse bu aynı zamanda ikinci Schumacher dönemini başlatacaktır…

  38. evet tolga katılıyorum..

  39. tolga soydan avatarı

    2011 daha çok zman var.o zmana kadar herşey değişbebilr.kimi bırakabilr belki çok iyi 2 sezon geçirir bırakmz felipe ayrılabilr.sonuçta alonsoda gelmeyebilr bu sadece dedikodu.ama alonso 1 senede olsa gelicek bi gün ferrariye

  40. Raikkonen 2008 sezonunu kötü geçirdi.Fakat bakalım önümüzdeki sezonlarda neler yapacak.2007 şampiyonu olan bu adam bir sezon sonra şampiyonluktan koptuysa bu onun kötü olduğu anlamına gelmez zaten.Yani Raikkonen'in üstünde oluşan baskı bir nevi daha da artacak.Kendini en iyi şekilde göstermesi gerekecek.Finli oluşu ve soğuk kanlılığı onun duygularını bizlere göstermesini engelliyor.Yani işini yapıyor ama içindeki hırsı kimse anlayamıyor.Bir çok Ferrari fanı yarış kazanarak şow yapan pilotlarına alışmıştı.Kimi'de bunu çok nadir görebildiler.Açıkcası Kimi'nin hızlı ve iyi bir pilot olduğu kesin fakat sanki ileriye yönelik başarı azmi kaybolmuş.Bu yüzden Alonso'nun Ferrari'ye gelmesi Ferrari fanlarını daha çok sevindirecektir diye düşünüyorum…

  41. Herkes tabiki gelip geçici bunu kabullenemeyen falan da yok ben sadece Kimi'den sonra alonso gibi bir pilotun gelmesi mantıklı iyi bir pilotun yerini gene iyi bir pilot doldurabilir ferrari'de her zaman bunu yapmak için çalışır demek istedimm..ayrıca Kimi'ye belki kötü pilot demiyorlar ama nerdeyse her lafın içinde performansı düzelmesse deniyor bende bunun üzerine o bir dünya şampiyonu bu kadar kolay değil onun performansını basitleştirmek o yüzden saçma buluyorum dedim 😉

  42. bu haber ntvspor tarafındn da verilmiş ama oda kaynak olarak italyn gaztesini göstermiş

  43. lewis hamıltonun bir rportajnda alonso için( eğer o ferrari koltuğuna geçerse onu yenmek için bir tanka ihtiyacınz) var demişti. belki alonso şuanda pistte en hıslı pilot olamaya bilir ama çok akıllı ve tecrübeli yarışı okuyor. çoğu zaman yarışda yğmur yağdını ondn öğreniyorus.aracı geliştirmek için mühensilerle oturup çalışıyor. alonso istikrarlı bir pilot. eğer ferrariye giderse alons şamp.lar kazanacaktr ferrariyle birlikte.

  44. burak bocek avatarı

    kimi çoookk iyi bir pilott onun yerine de ancak alonso gibi iyi bir pilot gelmesi iyi bi haber..Peki sen mağdem böyle düşünüyorsunda neden alonso kimi yerine geliyor diye hiç düşünmedin mi?bunu haberi yapan yayın söylüyor bizzat haberlerde de aynen böyle geçiyor samça falan değil bu söz bir dünya şampiyonu gidiyorsa biri gelebilir.Pilotlar çok iyi yetenekli olabilir şampiyonda olabilir kimse kimiye kötü demedi ama ferrari başarı istiyor massa yada kimi raikkonen fark etmez.ferrariye daha öncede şampiyon geldi ve yollandı yada anlaşması sona erdirildi.kimi raikkonen kazık çakmadı yane oke nede massa.herkes gelip geçici bunu kabullenememek çok komik.hem kiminin yerine alonso gibi bir pilot gelmesinden bahsedicez hemde perfonmansı ile alakası yok diyecez o zaman neyle alakalı hadi 2011sözleşme diyoruz perfonmansı ile alakası yoksa durduk yere mi getirmeleri söz konusu birisi başarılıysa yollanır mı

  45. kimi ecem seni tebrik ederim bie kimi taraftarısın ve torumun gerçktn çok doğru….

  46. eğer bu haber doğruysa şaşırmam çünkü. alonso 2 senelik bir anlaşma yaptı renaultla ve ferraride kimininde 2senelik anlaşması var. ve bu aralar biatore alonsoyu baya çok övüyür. ve ferrari başkanında bu ipuçlarını toplayınca olabilir.eğer giderse bu ferrari ve alonso için ii olur. ama ibs yıkılırıs:(((

  47. ama Kimi'nin daha uzun yıllar f1 de kalmasını cok isterimm 🙁

  48. Alonso gercekten iyi bir pilot ve ferrari'nin de bu tarz pilotlarla çalışması hiç te garip değil cünkü çok büyük bir takım.. ama böyle haberlerin içinde illa Kimi'nin gecen seneki kötü performansını devam ettirmesi halinde gideceği gibi saçma sözler sıkmaya basladıı artık.. adam dünya şampiyonuu ve gerek kendinden gerekse takımdan kaynaklanan sıkıntılı bir sezon geçirdi hepsi bu yaa.. daha neyi kavrayamadılar anlayamıyorum !! Kimi çoookk iyi bir pilott onun yerine de ancak alonso gibi iyi bir pilot gelmesi iyi bi haber..

  49. öyle cok cıktı ki bu haber birgun doğru olsada inanmıcam herhalde..
    ayrıca ferrari en iyilerle calışıyorsa alonsoyu coktan alması gerekiyordu..

  50. turgay şerenin bir lafı vardır:
    yok artık .. ali sami 🙂

  51. burak bocek avatarı

    Haberin doğruluk payı olduğuna inanıyorum.Çünkü bu söylenti çıktığı günden beri sürüyor ve bu sefer iyice ciddileşti.2010'da bile muhtemel görünüyor kimi raikkonen perfonmansına paralel olarak.Yönetim şuanki mevcut kadrodan memnun ve koruma yanlısı gibi gözüksede kapalı kapılar ardında birşeyler oluyor diye tahmin ediyorum.Açıkçası istikrarlı bir pilot ve Ferrari ona dayanıklı bir araç verirse neler yapabileceğini biliyoruz.Bana göre griddeki tartışmasız en başarılı pilot sizi bilemem ve gelmesini isterim.Santander sponsor anlaşmasıda o yıl başlayacak diye biliyorrum ayrıca

  52. Emir Çolak avatarı

    aynen katılıyorum hilal arkadasımıza, Kimi bence su an pilotlar arasında en iyi pilotlardan birisi herkez hata yapar onemli olan bunu anlayıp toplamak.2009 kiminin yılı olacaka inanıyoruz 😉

  53. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    hayır ya daha neler Kimi çok iyi bir pilot ve Ferrari de en iyilerle çalışır ayrıca Kimi istemediği sürece kimse onun yerini de alamaz bu gazeteler de sıktı artık :@

  54. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    massathebestin dedigi alonsonun gelip gelmemesi massanın formuna göre degişekcektir,birde vettelin oldugunu düşünürsek…

  55. levent karadol avatarı
    levent karadol

    ben pek şa

    şırmadım doğrusu kim bilir belkide kimide kendini ispatlamak için işi birazdaha ciddiye alır belkide onun konsantrasyonunu olumsuz etkiler bakıp göreceğiz ama ferrari takım halinde düzelmesse değil alonso schumi ve rahmetli senna bi araya gelse bile bu takıma çözüm olmaz bakın daha kers testlerine bile başlamadılar tifoziler umarım bu sene daha fazla nal toplamayız

  56. bu haber pek şaşırtıcı değil. zaten uzun zamandır alonso haberlerine alıştık. tahminim belki kimi emekli olabilir kendi açıklamalarını düşününce. ferrari massa-alonso ile devam edebilir ama massa'nın birkaç yıl içinde şampiyon olması da işleri değiştirebilir. bekleyelim görelim.

  57. Bu Kimiye baglı.Eger seneyede böyle devam ederse 201a da Alo gelir.

  58. Bu Kimiye baglı.Eger seneyede böyle devam ederse 201a da Alo gelir.

  59. Sadece bir iddia anlaşma dediğin bir sonraki sene için yapılır.Alonso nun Ferrari ile anlaşma yapmasına da gerek yok.Doğruysa umarım kısa zmanda Ferrari ye geçer ve Alonso nun neler yapabildiğini görebiliriz mazeretsiz olması dileğiyle

  60. Tahmin edildiği gibi, olması gerektiği gibi..

  61. ecrin deniz avatarı

    şaşırmadım… olması muhtemel!

  62. Ertan Akkaş avatarı

    Valla bu iddialarilk defa çıksaydı inanırdım ama artık hepsi nedense yalan geliyor. Tek gerçekçi bir kısmı 2011'de Raikkonen'in anlaşmasının ve Massa'nın anlaşmasının bitecek olması 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir