Mclaren, Button’la Devam Etme Konusunda Emin Değil

yazar:

kategori:

Mclaren’in Takım Patronu Eric Boullier, İngiliz sürücüleri Jenson Button ile anlaşma yenileme konusunda acelelerinin olmadığını söyledi.

2010’da takıma katılan Button’un anlaşması bu sene sonunda bitiyor. Takım henüz Button’la anlaşma yenileme konusunda bir adım atmadı.

Mclaren’in Honda döneminde Fernando Alonso gibi bir ismi istediği bilinirken Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel’in isimleri de yine takımla anılıyor.

Button’la devam etmek isteyip istemediklerinin sorulması üzerine Boullier “Ne evet diyebilirim, ne de hayır. Stratejileri değerlendiriyoruz ve gelecekte bizimle olmak isteyen iki sürücüye sahip olduğumuz için şanslıyız.”

“Anlaşma açısından bazı seçeneklerimiz var bu yüzden gelecek seneki sürücü kadrosu için aceleci değiliz.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren, Button’la Devam Etme Konusunda Emin Değil” için 8 yanıt

  1. BahtsızBedevi avatarı
    BahtsızBedevi

    button cok bile kaldı

  2. McLaren ALO – VET – HAM uclusunden birini kontuga oturtabilme sansi oldugu anda Button’i gozden cikaracaktir. Hangisini ikna edecekler gorecegiz. Kolaylik sirasi bence yukarida belirttigim sira.

    1. Onur Gentas avatarı

      Bana göre 2015 için Mclaren’in bu pilotlarla anlaşma şansı çok az. Belki 2016’da olabilir. Hamilton ve Vettel’in kontratları bildiğim kadarıyla 2015 sonunda bitiyor. Alonso’nun ki de 2016 sonunda. Kaldı ki Honda motorlu Mclaren ne yapacak o da belirsiz. Hamilton güçlü bir araca sahip, Vettel sorun yaşasa da Red Bull her zaman için güçlü bir araç. Alonso Ferrari’de çok zaman harcadı ve bu aşamada risk alıp ne yapacağı belirsiz bir takıma bana göre geçmez. Muhtemelen Mclaren Button ile kontratı 1 sene daha uzatacaktır diye düşünüyorum.

      1. Hamilton güçlü bir araca sahip olsada bu sene sonunda şampiyon olamazsa mercedeste pek kalabileceğini sanmam, vettel konusu muamma ve geleceğini pek sanmam. alonsoya gelirsek 2006 yılındada McLarenin 2007 için ne yapacağı çok belli değilken imzayı atmıştı, sonrasında McLaren iki sezonu domine etti. Oyüzden alonso yıllardır ferraride Santander zoruyla olursa bilemem ama başka türlü çok fazla kalacağını sanmam…

        1. buarada çok fazla sanmam kelimesini kullanmışım cümleler devrik olmuş ama idare edin Ramazan ayı …:)

      2. Bildigim kadariyla Fernando’nun sozlesmesinde ayrilabilmesini saglayacak maddeler var. Santander de hala McLaren calisma ortakligini surduruyor bildigim kadariyla, McLaren Santander’i ana sponsor olarak gozune kestirmis olabilir. O yuzden ihtimal az olsa da bence yine de var. Vettel RBR’den ayrilirsa gonlu Ferrari’den yana gibi, ve Domenicali ayrildiktan sonra Kimi ve Fernando disinda sadece Vettel’i arayip uzgun oldugunu soyluyorsa, verilmis sozlerden bahsedebiliriz. Hamilton icin Rosberg’e kaybetme durumunda takimdan ayrilma secenegi ciddiyet kazanabilir ama bu durumda da Ferrari olasiligi McLaren’a gore daha fazla bana kalirsa. ALO > McLaren, HAM > Ferrari, VET > Mercedes cok ilginc olabilir.

        1. Bu sene sonunda Santander ile ortaklık bitiyor..

  3. Button’un “Bazen yeni bir değişiklik gerekiyor” açıklamasından sonra manidar olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir