Raikkonen Bu Hafta Maranello’daydı

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, geçtiğimiz hafta Goodwood’daki etkinliklere katılmasının ardından bu hafta Maranello’ya giderek takımla bazı görüşmeler ve çalışmalar yaptı.

Ferrari’den yapılan açıklamaya göre Raikkonen Yarış Mühendisi Antonio Spagnolo ve Teknik Patron James Allison ile görüşmeden önce Luca di Montezemolo ve Marco Mattiacci ile görüştü.

Bu ziyarette Raikkonen’in gelişim programını incelediği ve gelecek seneki araçla ilgili bilgi aldığı söylendi.

Raikkonen “Maranello’ya gelip mühendislerimle konuşmak faydalı oldu. Ne kadar gelişmemiz gerektiğini biliyoruz ve artık sıradaki yarışa bakıyoruz.”

“Silverstone harika bir geleneğe sahip olan bir pist ve bunun dışında oradaki taraftarlar çok bilgililer. Hangi takım adına yarışıyorsanız yarışın sizi desteklerler.”

“Pist son senelerde biraz değişti ancak ben yine de seviyorum. Oradaki çok hızlı virajlar oldukça mücadele gerektiriyor. Genelde yağmur yağıyor ve öyle olunca biraz piyangoya dönüşüyor ancak bu herkes için aynı. Diyebileceğim tek şey, elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen Bu Hafta Maranello’daydı” için 3 yanıt

  1. Araç geliştirme konusunda Kiminin katkısı küçümsenemez lotusla bunu kanıtladı

  2. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    2015 aracını raikkonen tasarlasın, daha rekabetçi olacağına eminim. Saldır kimi, yeni tasarımcımız sensin. Newey’in en büyük rakibi.

  3. kimi de baktı iş ciddiye biniyo

    az takiliyim fabrikada falan diyo heralde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir