F1 Racing Geri Dönsün Diyenler

yazar:

kategori:

Daha F1 Racing dergisinin yayından kaldırılacağını duyalı birkaç gün olmuşken Doğuş Grubundan mailime gelen bir anket davetiyesi ilgimi çekti. Anket Doğuş Yayın Grubunun dergileri ile alakalıydı. Acaba F1 Racing ile ilgili bir şeyler içeriyor mu diyerekten anketi doldurmaya başladım. Tahmin ettiğim gibi ankette F1 Racing de yer alıyordu. Onu işaretleyerek devam ettim. Dergi içeriğinde beğenilen bölümlerden kapak tasarımına, dergiyi ne sıklıkla nerelerden temin ettiğinize, abone olsaydınız ne tür hediyeler almak istediğinize kadar bir çok ayrıntılı sorular vardı. Anketin son bölümünde ise dergi hakkında duygu ve düşüncelerinizi özgürce yazabileceğiniz bir metin kutusu yer alıyordu.

Eğer Doğuş Grubuna ait birkaç dergi yayından kaldırılacaksa bu ankette ki tercihlerin ne kadar önemli olduğunu düşünebiliriz. F1 Racing zaten gözden çıkarıldıysa bu ankette yer almazdı. Anketi doldurup son bölüme yazacağınız güçlü mesajlar inanıyorum ki derginin yayına devam etmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Tabii ki anketi cevaplayan ne kadar çok F1 fanı varsa bu anket yoluyla gönderilen mesaj o kadar etkili olacaktır.

Yılda birkaç kere de olsa bu dergiyi okuyan tüm F1 severlere sesleniyorum bu anketi doldurun. Bazılarımız şöyle düşünebilir “zaten tüm gelişmeleri internetten rahatça takip edebiliyorum F1 Racing’in yayından kaldırılması beni etkilemez”. Haklısınız ama mesele sadece bir bilgi kaynağı yada sıradan bir dergi olayı değil.

Hepimiz F1 seyrediyoruz. Ülkemizde sporun gelişmesini ve taraftarların çoğalmasını istiyoruz. Sırf bu ülkede F1 severler az diye bir çok şeyden mahrum kalmıyor muyuz? En basitinden neden ülkemizde antrenmanları yayınlayan bir kanal yok diye bir soru sorabiliriz kendimize. Yada neden diğer dergiler değil de F1 Racing yayından kaldırılıyor? Neden ileri doğru gitmiyoruz da geriye gidiyoruz.

Belki de önümüzde ki yıllarda şuan sahip olduğumuz imkanlardan hiçbirisine sahip olamayacağız. Ama olup bitecek her şey birazda bizim elimizde.

Bu arada anket ödüllüymüş belki biraz ilginizi çeker.

Ankete katılmak için tıklayınız.


Yorumlar

  1. Hilal Boyner e de bakabilirsin ben bir tanesini oradan almıştım üstelik kocaman KIMI yazıyor :)))

  2. Gercekten de hediye falan istemiyoruz ya yeterki geri dönsün..bi keyfimiz vardı her ay o da yok artık 🙁

  3. burak bocek avatarı

    dönsün tabi bir tane dergimiz var.ne güzel yorumum bile çıkmıştı ama şimdi fikrimi paylaşacağım bir dergi yok:(

  4. Valla bende yazdim ama pek umitli degilim, musterilerinin fikirlerine hakkiyla hangi sirket deger veriyor ki? parasal bagimiz olan bankalar bile sallamiyor sikayetlerimizi 🙂 guluyoruz aglanacak halimize, herzaman ki gibi..

  5. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    Teşekkür ederim Ferrari tr bakıcam

  6. hilal nur balkaş

    Puma'ya veya Çetinkaya'ya bakabilirsin. Ferrari T-shirtleri için.

  7. kemal suerdem avatarı
    kemal suerdem

    evet arkadaşlar ankete katılalım,dergimizi kurtarıcaz inş..

  8. Güzel.Zaten bir öneri maili atmıştım.Bunu da yapmalıyız arkadaşlar yüklenelim dergimiz geri gelsin.Ayrıca sanal ortamda dergideki özel haberleri bulamıyoruz maalesef.Özel röportajlar vs.Bu yüzden derginin yeri başkaydı.

  9. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    valla ben de ağzıma geleni saydım. mesajım aynen şöyle oldu….

    lütfen f1 racing dergisi yayından kaldırılmasın. ülkesinde f1 yarışı yapılan ama dergisi yayınlanmayan tek ülke durumuna düştük. saçma sapan alışveriş dergileri veya kadınlara hitap eden içeriği bomboş dergiler yayından kalkmıyor fakat f1 racing gibi kategorisindeki tek dergi yayından kaldırılıyor. firmanızı şiddetle kınıyorum. en kısa zamanda yapılan bu korkunç hatadan dönüleceğini umuyorum.

  10. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    ben de katıldım umarım etkisi olur 🙁 bu arada arkadaşlar ferrari yada kimi raikkonen t-shirtü alabileceğim bi yer var mı yha? nerde satılıyor anadolu yakasında?bide kaç paradır bilen var mı?

  11. R.SCHUMACHER  avatarı

    yaptım ve bir kaç sitede de anketi yaymaya calıştım .. kendi kapağımı bile yolladım 😛
    http://i270.photobucket.com/albums/jj113/barca-mania/Formula%201/2000-08.jpg

  12. Ertan Akkaş avatarı

    Ben çok dokunaklı konuştum. Biraz vicdan varsa F1 Racing yayına geri döner:D

  13. F1 racingin yayından kaldırılması kararının gözden geçirilmesini talep ettim 🙂

  14. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    ankette…

  15. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    hediye falan istemiyoruz f1 racing i geri versinler yeter.. sağlam bombaladım:)

  16. tolga soydan avatarı

    yaptım.bütün isteklerimide yazdm 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir