Di Resta, F1 Anlaşmasına Çok Yakın

yazar:

kategori:

Paul di Resta, 2009’da Formula 1’de görev almaya çok yakın olduğunu açıkladı.

Force India’nın pilotlarını açıklamasının ardından 22 yaşındaki İskoç pilotun artık adaylar arasında olmadığına inanılıyordu ama Daily Record gazetesi haberinde, bir test pilotluğu görevine yakın olduğu yer aldı.

Paul di Resta: "Bir anlaşma imzalamaya çok yakınım. Formula 1 için hâlâ bir ihitmal var"

Haberde ayrıca, Hamilton’un babası Anthony tarafından menajerliği yapılan di Resta’nın, güçlü bir test görevi veya DTM’de kalarak işlerinde bölüştürmeye gidebileceği yer aldı.


Yorumlar

  1. Vettel – Hamilton – Nico – Glock, bu yeni yüzler bence yeterli, daha çok yeni yüz geldiğinde hüsran olacak çünkü bu saydıklarımın hepsi hızlı pilotlar fakat yeni gelenlere F1 içinde hepsine yetecek kadar hızlı araç yok. Örneğin Sutil de çok iyi bir pilot ama mücadele edemeyen iyi bir pilot, ve aynı kokpitte bu yıl 3. sezonunu geçirecek. Bu yüzden bence yeni yüzler sadece harcanacaktır. Eskiden genç pilotlar yavaş takımlarda start alır kademe kademe yükselirlerdi ama günümüzde çaylak pilotlar McLaren – Williams – BMW gibi orta ve üst seviye takımlarda direk yarışma imkanı bulabiliyor.

    Öte yandan canımı sıkan kişisel meselem ise F1'in bu ülkede bu kadar kişi tarafından tanınmadan önce bu sporu daha çok sevdiğimdir. çünkü, "şunun vadesi doldu, bu gitmeli, şu kalmalı, o buraya geçmeli, takımımıza şunu transfer ettik, o pilotu kendi takımımızda görmek istemiyorum" gibi futbolvari yorumlar eskiden bu kadar sık değildi ve F1 yorumlarının bunlardan ibaret olmaya başlaması can sıkıcı.

  2. gençler kaza yapacak diye bir durum yok.F1 de yaş ortalaması düştü.Genç dediğiniz isimler en öndekiler kadar hata yapıyor.Bir gerçekte var ki örneğin glock daha istekli oldukları için güzel görüntüler ortaya çıkartıyorlar, başka bir pilot geçmeye çalıştığında cevap verebiliyor.Yaşlı tabir edilen kişiler her zaman temkinliler çabuk kabulleniciler ve zevk vermiyorlar

  3. F1 de yeni yüz görmekten çok sıkıldım bende

  4. bence fisiko artık bırakmalı zaten o ikinci plot hep öyle oldu genç lere yol açlamalı gençlerde ya başarılı olur yada kaza yaparak birlere göz zevki çektirir yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar

  5. Böyle pilotların şans verilmeye ihtiyacı var.Geçmişi şansı hakediyor

  6. tolga soydan avatarı

    fisiconun yerine gelmesini istiyorum bu adamın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir