Alonso’nun Yeni Sözleşme’den ‘Daha Büyük Öncelikleri’ Var

Fernando Alonso 2016 yılında bitecek olan sözleşmesinden daha çok, Ferrari’nin gelişmesine odaklandığını söyledi.

Son zamanlarda ortaya atılan iddialara göre Ron Dennis, Fernando Alonso’yu ikinci kez takımında görmek istiyor. Buna karşılık Ferrari henüz Alonso ile görüşmelere başlamadı.

Ancak, İspanyol pilot yeni sözleşmeden daha büyük öncelikleri olduğunu söyledi.

“Şuanda uzun vadeli geleceğimi çok fazla düşünmüyorum. Daha büyük önceliklerim var”

“Şuanda şampiyonada ikincilik ve altıncılık arasında büyük bir mücadele var. Bu yıl mümkün olduğunca fazla puan alarak ekibime yardım etmek istiyorum”

“Sadece puan almaya konsantre olmalıyız. 2016 sonrasındaki geleceğim şuanda önceliğim değil. Ama yaklaştığında bu durumu görüşeceğiz”

İspanyol pilot Ferrari’nin gelişmeye odaklanması gerektiğini söylüyor.

“Bu yıl yapmamız gereken üç şey var. Birincisi, bu yıl olabildiğince fazla puan almalıyız. Çünkü şampiyonayı altıncı veya yedinci sırada bitirmek takıma zarar verir”

“İkincisi, özellikle cuma günleri gelecek yılki parçaları test etmemiz gerekiyor. Üçüncüsü ise Maranello ile yakından çalışmalıyız. Tüm hafta boyunca simülatör çalışmaları yapmalıyız. Artık dinlenecek zamanımız yok”

“Artık beklentilerin karşılığını vermemiz gerekiyor. Azami çaba ve maksimum konsantrasyon ile çalışmaya devam etmeliyiz”


Yorumlar

“Alonso’nun Yeni Sözleşme’den ‘Daha Büyük Öncelikleri’ Var” için 15 yanıt

  1. Bu haber eski bir haber aslında. Ancak Autosport bile bilmem kaç günlük haberi tekrar ısıtıp sunduysa, o haberi görüp “Aaaa bak o haberi yapmadınız” deyip bir bit yeniği arayacak olanlar ve haberi kaçıranlar için tekrar öne alıyorum.

    1. Onur Gentas avatarı

      Bu açıklamayı yapmasanız vay halinize derdim zaten:)

  2. önceden böyle konular açılınca alonso f1 kariyerimi ferrari de sonlandıracağım derdi artık bundan bahsetmiyor sadece bu seneden puan almaktan falan bahsediyor bence bu adam gidecek ve gitmeli de…

  3. kim ne derse desin, azmi, savaşçılığı ve her zaman elinden gelen en iyi performansı göstermesi beni etkiliyor… Kişiliğinin bir çok eleştiriye açık yönü olsa da, takımı hala sırtlamaya çalışması ve puan için savaşırken bile motivasyonunu kaybetmemesi taktir edilesi…

    Ferrari yanlışlıkla falan hızlı bir araç yapsa sezonu domine etmesi işten bile olmayacak…

  4. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    alonso’ya helal olsun yalnız, o kadar soruna rağmen hala başarıya aç, kendini ve takımı motive etmeye çalışıyor. Çalışın, çalışın ve çalışalım diyor. Saygıyı hakediyor. Tekrar kazanan bir araçta olur umarım.

  5. Şu kirli oyunları anlatın da bilelim 🙂 Massa Raikkonen’den iyi çıktı 🙂 Şuan olsa 20-25 puan toplardı emin ol.

    1. Massa’nın 30 puanı olduğunu biliyorum.Bunu yazarken Ferrari aracında varsayarak düşündüm.Sonra bilmiyorsun tarzı eleştirilere maruz kalmak istemem.

  6. 2015’e odaklanmışız 😀 İyi iyi bu yıl erken oldu 😀 Gelecek yıl da tahminen 5.yarışta 2016’ya odaklanacağız inşallah 😀

  7. sen simülatör unde ataricilik oynamaya devam et sonrada besincilik icin tirmala

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      10. luk için tırmalayanlarda atarı oynasa keşke. Belki bişeyler olur o zaman..

      1. senin ki 4 yildir oynuyorya ferrari yi her dalda sampiyon yapti.benim ki de atari oynamayi sevmiyor pistleri tercih ediyor gelisim icin.

        1. Yine çocukça bir yorum yapmışsın.Raikkonen ezildikçe kininizi kusuyorsunuz.Gerçi daha çok ezilir bu rahatlıkla.

          1. ezildikçe?? çocukca bir yorum var ise o da senin yorumundur. son yarislar da butun dunya gordu herseyi. burada kimse ile tartisacak degilim. saygilar herkese

            1. Çocukça yorum yaptığın ilk yorumunda görülüyor uzatmanın manası yok.Sen düzgün yorum yaparsan karşılığı da düzgün olur.Son yarışlarda neyi gördük acaba 🙂 Raikkonen gittikçe fark yiyor.Sene sonu 100den fazla puan farkı olacak.Yarışlarda Alonso’nun yanına bile yaklaşamıyor.Sen bizden farklı ne gördün onu anlat?

              1. Icemanraikkonenf1 avatarı
                Icemanraikkonenf1

                Son cümlen tamamen hayal ürünü be arkadaşım neler görmedik ki Ferrari ve diazın kirli oyunlarını gördük tabi sizin gibi at gözlüğü takan arkadaşlar bunları görmezler bu yorumunla seviyeni göstermiş oldun teşekkürler 😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir