Schumacher, F1'e Geri Dönüşü Düşündüğünü Kabul Etti

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, 2006 sezonu sonunda emekli olmasından beri spora geri dönmeyi bir kaç defa düşündüğünü belirtti.

Pazar günü 40 yaşına girecek olan Schumacher, bu zamana kadar profesyonel motosiklet yarışları ile temas halindeydi ve Ferrari için de hem test pilotluğu hem de danışmanlık görevlerinde bulundu.

Emekli efsane pilot, F1’e geri dönmeyi ‘belki iki defa’ düşündüğünü Bild gazetesine açıkladı.

Schumacher: "Bir kaç ilginç ihtimal olmuştu. Ama neredeyse hemen bunları reddettim"

Schumacher, spordan ayrılmasının nedeninin, artık hayatını tamamıyla bu spor üzerine adayacak gibi hissetmediği olduğunu söyledi.

Schumacher: "Bu yüzden sadece hatır üzerine veya eğlence için yarışırım ve hayır, bu benim tarzım değil."


Yorumlar

  1. emre ben bir alonso ve renault tafartarı olarak şu yorumunu akdir ediyorum özellikle son cümlen.

  2. emre özduru avatarı

    bence boşuna alonso ile schumi'yi kıyaslyorsunuz arkadaşlar. Schumi zamanında bana çok antipatik gelen bir pilottu ama 2006 sezonunda Çin GP'sinde motoru iflas etti ve şampiyomluk umutları mücizeye bağlı olmasına rağmen Brezilya GP'sinde 2 defa arkaya düşmüş olmasına rağmen ve 7 kere dünya şampiyonu olmuş bir pilot gibi değil de sanki ilk şampiyonluğunu kovalayan bir pilot gibi sürdü.Bir de Schmi kendi ilk gençlik yıllarında AYRTON SENNA,PROST,HILL,HAKKINEN ve VILLENEUVE gibi pilotlarla mücadele etti ve yanılmıyorsam SENNA ve PROST haricindikilerinin çoğunu ezdi geçti. Bence bu başarıa doymayan adama ALONSO ile kıyaslamak biraz haksızlık geliyor bana. zamanında 1988-89 sezounda SENNA'nın PROST ile çarpışmasından sonra basın toplantısın da"RACING IS İN MY BLOOD" demeci SENNA ve SCHUMİ için söylenebilecek sözler.Alonso da bence padokta ki en iyi sürücülerden bir tanesi arabayı okuması ve geliştirmesi hırçınlığı tam bir lider pilot ama Scumi ile kıyaslamak en azından şimdilik haksızlık…

  3. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Ben 2006 suzukayi bana gore Sampiyonlugu hakeden Schumacher oldugu icin ornek verdim ama benim asil ornegim dikkat edersen ve de tabiki Cin Gpsini hatirliyorsan Cin yarisiydi.Schumacherin Alonsoya kim oldugunu gosterdigi yaristi.. Yoksa Alonso Monzada motor patlatmis olabilir macaristanda da lastigi yerinden firlamis olabilir bu biseyi degistirmez..

  4. Schumi için 2006 suzuka yı gösterip motoru izin vermedi demek haksızlık olmuyormu peki.. O zaman 2006 monza ve alonsonun motorunun patlaması ne ? Suzukada monzanın rövansını aldık ki zaten o anda o sezonda schuminin f1 hayatınında bittiği andır. Kendisi bile herkesle tek tek vedalaşmıştır pite döndügünde. Hiç sevemesemde o kadar hüzünlü bir andıki unutmak mümkün değil.

  5. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Madem kiyasliyoruz Alonsoyla Schumacheri..2006 Cin yarisina bakalim Alonso yagmurda sampiyon bir pilot gibi surmustu fakat Schumi bir efsane gibi surmustu dogal olarak Schumacher kazanmisti o olayli yarisi ama sezon sonunda "*******" sampiyon olmustu. Schumacherin Alonsodan cekindigini hic sanmiyorum..

  6. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Tamam Alonso iyi pilot belkide cok iyi pilot ama ben ferrarici olmadigim halde Schumacherin nasil bir efsane oldugunu bilirim..Simdi bu efsane pilot Alonsodan mi korkacak yapmayin Allah askina.. Ornek bu iki pilot sadece 2006 sezonunda kapistilar schuminin 8.sampiyonlugunu almasi gercekten cok yakindi ama ferrari motoru izin vermedi(2006 suzuka) Alonso kazandi.. Bana gore Schumacher haketmisti..

  7. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Enes Güven kardeşim 2006 dan beri hiç mi bi şey değişmedi aynı koşullar olsaydı neler olurdu aklında hiç geçirdinmi hala alonso ne yaptı diyorsun alonso son yarışlarda en fazla puan toplayan pilot ki o araçı adam ederek bunları düşün ve hala bi şey çıkaramadıysan benim diyecek bir seyim yok

  8. schumacher bıraktığından beri alonso nerelerde lafımı açayım. Schumacher bıraktığından beri alonso yalnızca 6 yarış galibiyeti,4 pol, bir tane de kayda değer! dünya 3.lüğü almış. Schumacherle başabaş yarıştığı 2006'da bile son 2 seneki başarısından üstündü alonso.

  9. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    ali kardeşim ben çok doğru bir sey yazdığımdan eminim burak böcek kardeşimede sonuna kadar katılıyorum
    alonsonun ne yaptığını görmezden gelenlere lafım onşar hala görmezden gelmeye devam edrse bu kavga daha çook sürer ali kardeşim bak yine söylüyorum Sonuna kadar RENAULT F1 TEAM

  10. bilgin burada bana göre yazılmaması gereken bir şey yazmış yani karşısındakine malzeme vermemek için .bakın burak böcek kimi ecem uğur uras ve enes güven arkadaşlar bize göre rakip takım taraftarları ama kimseyi rencide ve tahrik etmeden yorum yazmış. neyse daha fazla gerilmeyeceğim .tutuyorum kendimi şu an için.

  11. yahu mclaren takımından hamiltondan ve kendi kendinizden nefret ettirende siz mclaren taraftarlarıdır.nerde bie rakip takım veya pilot haberi duysanız hemen zıp diye atlıyorsunuz. anlıyorum acınız büyük ama hayat böyle yapacak bir şey yok.kardeşim sıkın biraz kendinizi bir alonso bir renault haberine yorum yapmayın allah aşkına ne olur.beni olmayacak şeyler yazmaya mecbur etmeyin neolur.saygılar sunuyorum.

  12. alternatif geleceği vayy iyimiş ya:D:D

  13. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    biliyorum çünkü alternatif geleceği görebilme yeteneğim var 😛

  14. arkadaşım nerden biliyorsun 2007-2008 de schuminin kesin şampiyon olucağını ya:)lütfen arkadaşlar bu kadar basit yorumlar yazmayın!!!

  15. 2009 u alamazmıydı 🙂 07 08 alıyor bari onuda alsın.Nasıl mantıktır bu.Kimi yle Massa o takımın test pilotumu onlar ne yapıyorsa shumi hep 2 katınımı yapıyor.Keşke olsaydı da Hamiltonun daha farklı şampiyon olabilme ihtimalinide görebilseydin.

  16. Ugur'a katılıyorum! 🙂

  17. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    M.Schumacher devam etseydi 2007-2008 kesin şampiyondu zaten 2007de Raikkonen 1 puan farkla şampiyon oldu MSC daha fazla bir farkla şampiyon olurdu. 2008'i de alırdı Massa az bir farkla kaybettiğine göre…

  18. Varya bu insanları Alonsodan nefret ettiren onun taraftarlarıdır yoruma baksana ne söylenir başka her zaman aynı laflar ''sonuna kadar renault'' ''elbet bir dönücez'' komedi oldu artık bunlar her gördügümde kendimi gülmekten alamıyorum valla :))

  19. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Enes arkadaşımızın yorumuna imza atarım:) Gayet güzel bir cevap olmuş.

  20. Dönse Sarsacagından Süphesi Olmasın Kimsenin?..

  21. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Burak seni tebrik ediyorum benim millete anlatmak istediğim sen cok güzel anlattın schumi daha fazla 0 ra inmeden bıraktı ama gelde bunu millete anlat

  22. burak bocek avatarı

    schumi bence tam zamanı bıraktı.belki son bir şampiyonluk alamadı ama yinede zirvedeydi ve artık f1 için emekli olmada ideal bir yaştaydı genel olarak söylüyorum.Eğer bir sene daha yarışsaydı muhtemelen massa yada raikkonenden birini takımda göremeyecektik.Ayrıca tekrar kaybetmesi halinde daha çok zarar görüceğine inanıyorum.Dünkü haberde Hamilton için söylediği gibi.O yüzden önce bir haberde ne yazıyor bu haberde ne anlatıyor herkes lütfen düzgünce okusun konuyla ilgili yorumlar yazsın.

  23. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Onlar eskide kaldı bahadir 2009 dayız farkındamısın bilmiyorum

  24. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Ne alakasi var Alonsoyla Schuminin F1 i birakmasinin..Alonso kim ya !!
    Ayrica arkadasa katiliyorum Schumacher gibi bir efsane pilot yarisirken benim tek rakibim Mika Hakkinendir dedigini dun gibi hatirliyorum..

  25. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Hakkinen ile alonsoyu nasıl bir tutabiliyorsun enes sorabilirmiyim alonso su an nerelerde bunu hala görmezlikten geliyorsun ya inanamıyorum
    zaten alonso hiç bi şey yapmaz hep şanstır onu buralara getiren dimi

  26. burak bocek avatarı

    evet eminim alonso varken bu iş olmaz demek istemiştir neticede her haberde yine kendi tuttuğumuz pilota pay çıkarma huyundan vazgeçmiyoruz aynen devam.belki bıktı artık belki özel hayatına ağırlık vermek istedi yada 2006da şampiyon olup bırakmak istedi olamayınca artık geç olur diyip bırakmışta olabilir.Alonso sevdiğim bir pilot ama sürekli abuk subuk ifadelerle adamdan soğuyacağım

  27. schumacher bıraktığından beri alonso nerelerde? yani komikliğin de bu kadarı:)) o zaman hakkinen şampiyon olduğundada üstüste 2 kez schumacher f1'i bıraksaydı

  28. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Schumacher:''bu yüzden sadece hatır üzerine veya eğlence için yarışırım ve hayır çünkü Alonso varken bu iş olmaz''demek istemiş sanki üstü kapalı bir şekilde Sonuna Kadar RENAULT F1 TEAM

  29. shumi dön be özledik seni:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir