Mattiacci: Raikkonen Tekrar Harika Olacak

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Marco Mattiacci, takımın tekrar zirveye dönmesi için gerekli değişiklikleri yapmaktan çekinmediğini, bunun yanında Kimi Raikkonen tekrar zirveye döneceğinden emin olduğunu söyledi.

Eski takım patronu Stefano Domenicali’nin yerine gelen Mattiacci henüz büyük bir değişiklik yapmadı ancak çıkan haberler motor bölümünün şefi Luca Marmorini’nin işine son verileceği yönünde.

Autosprint’e konuşan Mattiacci “İsim vermeyeceğim.” dedi ancak pilotlar konusunda bir sorunlarının olmadığını söyledi.

Mattiacci “Kimi büyük bir şampiyon. Birey hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Tüm takım sorun yaşıyor. Raikkonen tekrar harika olacaktır.” dedi.

James Allison için Mattiacci “O benim sağ kolum.” dedi.


Yorumlar

“Mattiacci: Raikkonen Tekrar Harika Olacak” için 11 yanıt

  1. Kimi 2015’te de Ferrari’de olacak, gorunen o. Kimi tum performansini henuz gosteremese de Massa’dan iyidir. Bknz. BOT vs. MAS.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    he he kurtaracak rai sizi… Siz adamları 2. seansa bile çıkaramayın, ulan bunun yağmuru var, hatası var, insan 10 dkk garajda neyi bekliyorsunuz da marussia nın akıl edebildiği şeyi düşünemiyorsunuz.

    1. Alonso’nun takım arkadaşları hep ne kadar kötü dimi?
      + Tabi tabi Marussia’ya bile podyum yaptırır nede olsa Alonso.

      Arkadaş bu sezon Kimi’nin performansına bakarak Kimi’yi eleştirecek kadar cahil olabildiğinize inanmıyorum. Formula 1’i takip edebilecek kadar zekiyse bir insan bu sezonki sorunların anormal olduğunu görebilmeli. Geçen sezon harika işler başaran pilot bu sezon 3 ayda mı çöktü yıllarca bu adamın gridin en elit pilotu kategorisine koyulmasına sebep olan yeteneği sizin algınıza göre bir kaç ayda puufff oldu gitti öyle mi?
      Yaw he he size 5 yaşındaki çocuklar güler bee… Biraz gözünüzle izleyin, beyninizle yorumlayın olanı biteni. Ortada bir anormallik olduğunu göremiyorsanız bence sizde sorun vardır…

      1. 10 yarış geçti hala bahane sizdeki de.Raikkonen istediği kadar zorlasın Alonso kadar hızlı olamaz.

        1. Yok aslında Kimi bir şekilde hızlanır da Alonso’nun takım arkadaşı hızlandığında yaptıklarını bildiğimizden takım arkadaşlarının halini de anlayabiliyoruz….

          1. bak sana farklı bir yorum yazacağım, geçen sene lotusta kimi değilde f.alanso olsaydı o koltukta (bu yorumuma çoğu arkadaş katılacak) kesinlikle şampiyondu.

      2. 10 yarış geçti hala bahane sizdeki de.Raikkonen istediği kadar zorlasın Alonso kadar hızlı olamaz.

      3. yahu kardeşim kastedilen o değil.hızlı araçta herkes hızlı.önemli olan zor zamanlardada kendini gösterebilmek.unutma şuan beğenmediğiniz maldonado 2012 ispanyayı kazandı.sizde yani sanki kimi süper işler yapıyorda başkalarıda eleştiriyor gibi saçmalayıp duruyorsunuz. evet kimi bu sezon kötü hemde baya kötü.dahada başka açıklaması falan yok.

        1. Bizde diyoruz ki kabul bu sezon kötü ama Kimi ile Alonso arasındaki farkın sadece Kimi’nin kötü olmasıyla açıklayan cahilin tillahıdır. Bu kadar fark sadece pilotajdan oluyorsa pilot kalitesinden o zaman sizin alonso hızlı araçta kendine bile tur bindirir arkadaş o derece deli manyak fişşek dibi bişey bu adam….

          1. alonso ile kiminin farkı tabiki kimiden kaynaklanıyor. bana kiminin alonsonun önünde olupta uzayıp gittiği bir yarış söyleyebilirmisin.ispanya dersen kiminin vites kutusundan ayrılmadı.bak kendinde kabul etmişsin evet bu sene kötü diye.yahu bu kadar zor olmamalı bu kabullenme durumu.

    2. 10dk garajda pist kurudugu icin beklediler, o anda slick ya da yagis ile cikmalarinin anlami yoktu. Pist pilotlar hizli turun yarisinda iken islandi, 1dk erken ciksalar problem yoktu, sanssizlik. O nedenle 10 dk once intermediate ile ciksalardi durum degismeyecekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir