Mansell: “Hamilton Yanlış Bir Şey Yapmıyor”

yazar:

kategori:

Eski şampiyonlardan Nigel Mansell, vatandaşı Lewis Hamilton’un şampiyonada takım arkadaşının gerisine düşmesine rağmen onun yanlış bir şey yapmadığını söyledi.

Bu sene art arda 4 yarış kazanan Hamilton, son bir kaç yarışta yaşadığı dayanıklılık sorunları ve hatalarla birlikte takım arkadaşının 29 puan gerisine düştü.

Mansell “Nico şu anda kesinlikle harika iş çıkarıyor ve Lewis yanlış bir şey yapmıyor.”

“Lewis sadece odaklanmak, biraz sakinleşmek zorunda. Biraz da şanslı olması lazım. Formula 1’de de böyle heyecan oluyor.”

“Sebastian Vettel de 4 sene şampiyon olarak yanlış bir şey yapmadı. Her şey mükemmel, değil mi? Ve bu sene olanlara bakın. Şans kimden yana? O dayanıklılık nereye gitti?”

“4 sene şampiyon olup nasıl olur da takım arkadaşınıza geçilirsiniz? Aracınız nasıl diğer araç ve araçlar kadar iyi performans göstermez?”

“F1’de hala satın alamayacağınız şeyler var. Nico’yu göz ardı etmeyin. Nico üst sınıf, harika bir sürücü ve yapması gereken şeyi yapıyor. Lewis mücadele edecek ancak onun buna hazır olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Mansell ayrıca son yarıl Abu Dhabi’de galibin 50 puan alacak olması nedeniyle her şeyin son yarışa kadar açık olacağını belirtti.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir