Perez, Susie Wolff Yorumlarından Dolayı Özür Diledi

yazar:

kategori:

Sergio Perez, dün Williams’ın test pilotu Susie Wolff için yaptığı yorumlardan dolayı bayan sürücüden özür diledi.

Wolff, dün gerçekleştirilen 1. antrenman seansında piste çıkmış ancak sorun nedeniyle sadece 4 tur atabilmişti.

Antenna3 televizyonunun bayan takım arkadaşı isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Perez “Hayır… Mutfakta olmaları daha iyi.” demişti.

Bunun üzerine Twitter’dan yazan Wolff “Dün akşam mutfakta yemek hazırlarken Perez’in bazı yorumlarını gördüm. Lütfen ona biraz müsade edin…”

“Yorumları tamamen parçanın içerisinden alınmıştı. Yine de ailem size yarışma konusunda yemek yapmaya göre daha iyi olduğumu söyleyecektir.” dedi.

Bu yorumların ardından Perez “Bir bayanla yan yana yarışmak konusunda yaptığım yorumların ortaya çıkarılış şekli nedeniyle gerçekten utandım.”

“Kimseye hakaret etmek istemedim. Yorumu şaka olarak yapsam da yersiz ve kabul edilebilir değildi.”

“Ben cinsiyet eşitliğine tamamen inanıyorum. Hayatımda benim için çok önemli olan bayanlar var ve onları her zaman takdir ediyorum.”

“Susie Wolff ile çok yakın bir arkadaşlığımız var ve onu kararlılığından dolayı takdir ediyorum. Ona bir birey ve profesyonel yarışçı olarak en iyi dileklerimi sunuyorum.”

“Bir kez daha herkese teşekkür etmek istiyorum. Sıradaki Silverstone yarışını hayatımdaki tüm bayanlara ve kariyerim boyunca beni yakından takip eden bayanlara adıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Perez, Susie Wolff Yorumlarından Dolayı Özür Diledi” için 5 yanıt

  1. Perez bu hareketine türkiyede buna DANSÖZ diyorlar 🙂

  2. Çevir kazı yanmasın Perez…

  3. umitisbilen avatarı

    sabaha kadar özür dilesin, yaptığı terbiyesizliği aklamaz.. ayrıca site için bir uyarım olacak; çevirdiğiniz haberde “bayan” yazdığınız her kelime “women” yani “kadın demektir, kadın kelimesini kullanmaktan çekinmemeniz gerekir…bayan değil kadın!

    1. bayan daha kibar bir kullanış şekli olduğundan kullanılıyordur

      1. umitisbilen avatarı

        eğer merak ederseniz buyurun burada neden kibar olmadığını gayet açık anlatmışlar, okumanızı tavsiye ederim… http://www.bayandegilkadin.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir