Alonso: “Şampiyonluk Şansımız Bitti”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2014 Formula 1 şampiyonluğu konusunda artık hiç bir şanslarının olmadığını söyledi.

9. yarış öncesinde şampiyona lideri Nico Rosberg’in 86 puan gerisinde 4. sırada bulunan Alonso, bu sene Mercedes pilotları haricinde kimsenin şampiyonluk şansının olmadığını söyledi.

Şampiyonluk şansının bitip bitmediğinin sorulması üzerine Alonso “Evet. Rosberg ya da Hamilton dışında dünya şampiyonu olabileceğini söyleyen kişi yalan söylüyordur.” dedi.

Alonso bugünkü sıralamalarda 19. oldu ancak Sauber pilotu Esteban Gutierrez’in cezasıyla birlikte bir sıra yükselecek ve 18. sıradan başlayacak.


Yorumlar

“Alonso: “Şampiyonluk Şansımız Bitti”” için 16 yanıt

  1. Alonso Ferrari’den ayrılsın, Ferrari şampiyon olur.

    Şans işte. Beni bile düşündürüyor.

  2. aklın ve hala yaşlanmamışken, zamanın varken kaç kurtul alonso kardeş. Allah vergisi yeteneğin, yarışları okuma zekan ve her şartta istikrarlı olabilmenin kıymetini bil ve bunu şampiyonluğa dönüştürebilmene yardımcı olacak bir takıma git. ferrari ile birlikte sen de ölüyorsun yavaş yavaş.

    kendisini hiç sevmesem de, bunları söyleyecek kadar saygım var. ben paramı alırım diyorsa bilemem, ama böyle adamlar kolay gelmiyor pistlere, rakibin bile güçlüsü lazım ki zevk olsun f1’de.

  3. Alonso Minardi zamanında bile o araçla çok iyi işlere imza atmış bir isim her takımda yarışıp maksimumu alabilecek şuan pisteki tek pilot buna şüphem yok f1 tarihinin efsaneleri arasına çoktan adını yazdırmış birisi bunuda kabul ediyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ferrari’nin genç jenarasyona dönmesi gerektiğini düşünüyorum Bianchi’nin yanına genç veya orta yaşlı biri ile geleceğini düşünmesi gerektiğini düşünüyorum Alonso Ferrari’de nasıl saçları dökülmüyor anlamış değilim böyle bir takımda kanser olmamak mümkün değil ki görün yarın alonso gene üst sıralarda bitiricek yarışı dediğim gibi ferrari kabuk değiştirmesi lazım.

  4. zaten ferrarinin bu sene sampiyon olmasıda ımkansızdı cunkı bıde araya baska takımlar gırıyor redbullar oyle

  5. Bunu yapmaktan kendimi alıkoyamadım bu kadar iş arasında 😀 Alonso Şahlanan At’a değil Şahlanan Eşeğe denk geldi Ferrari’de 😀

    1. bak işte bu cuk oturmuş.bundan daha iyi açıklanamazdı alonsonun durumu 😀

  6. evet abdullah orucun adamı pert ettiği saatlerdeyiz.insan bazen alonsoyu hamilton ,hamiltonu alonso olarakta görüyor olabilir 😀

    1. nasıl yani? Bunu anlayamadım işte

      1. 9. yarış öncesinde şampiyona lideri Nico Rosberg’in 86 puan gerisinde 4. sırada bulunan Hamilton, bu sene Mercedes pilotları haricinde kimsenin şampiyonluk şansının olmadığını söyledi.

        Demek istemiş arkadaş….

        1. ben görmeden düzeltilmiş o yüzden anlayamadım ne olduğunu. çok görmeyin valla açlık dışında geceden 4 saatlik uyku ile bu kadar haberi hallettim, hallediyorum

      2. Nico Rosberg’in 86 puan gerisinde 4. sırada bulunan Hamilton,

        1. düzeltilmiştir 🙂

        2. abi tamam yapmayın öldü adam yahu 🙂

          abdullah kardeşim sakın kızmayasın zaman gçirmek için geyik yapıyorum hakkını helal edesin haa.

  7. Son cümle güzel teselli olmuş iç rahatlattı adeta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir