Di Resta: "F1 Şansım Çok Zayıf"

yazar:

kategori:

Paul di Resta, gelecek için planları konusunda haberler beklemesi ile birlikte bu sene Formula 1’de olma şansını zayıf görüyor.

Geçen sene DTM’de başarılı olan İskoç pilot, geçen bir kaç ayda McLaren’de bir test ve Force India’da ise bir yarış koltuğu anlaşması konularında bağlantı kurmuştu. Geçen sene sonunda da McLaren için bir çok teste katılmıştı.

Force India’nın pilot dizilişini açıklamış olması ve sezon için testlerin kaldırılmasıyla genç pilotun sürüş şansının azalmasına rağmen di Resta, yine de umutlarını yitirmedi.

Paul di Resta: "Zayıf bir ihtimal var"

"Asıl olan, McLaren-Mercedes ailesiyle ilgili olmam ve orada farklı seçenekler var. Sürüş için neler elde edebileceğimizi görmek için zorluyoruz. 2009’un neler getireceğini kim bilir"

Anlaşılan o ki McLaren ve Mercedes, 2009’da di Resta için ne yapabileceğini tartıyor. GEnç pilot, bir test anlaşması yapabilir veya 2010’da F1’de yer almak için hazırlıkların bir parçası olarak DTM ya da GP2’de yarışabilir.

Neyi tercih edildiği sorulan Resta: "Şüphesiz ne yapmak istediğimi biliyorum ve insanların favori seçeneklerinin olduğundan da eminim. Ama gerçekçi olmanız ve geldiğinde en iyi fırsatı seçmeniz gerekiyor."

Di Resta, DTM’deki parlak sezonun ardından hem McLaren hem de Mercedes ile ilişkide olmaktan memnuniyetini belirtti.

Resta: "Bu kesinlikle harika. Muazzam bir değere ulaştım. Ne kadar geliştiğime ve işlerin geçen sene ne kadar değiştiğine inanamıyorum. Ama sonuçta sadece işimi yapıyoırum ve bu işi yapmaya bayılıyorum"

"Şüphesiz McLaren’e çalışmak harika. Onlar harika bir grup ve sonuçta onlara, şans verildiğinde iyi bir iş çıkarabileceğimi göstermeye çalışıyorum"


Yorumlar

  1. lewisi harcadık ya bunuda harcarız siz hiç merak etmeyinnn…..

  2. macca ndn lewise verdiği sansı bu adama vermıyor heikkinin yapmadıgı hata kalmadı sampıyonlugun kazanlıdgı aracla alonsonun kubicanın gerısınde kaldı sebep su bnce hamıltonda yanında dıslı bırını ıstemıyor alonsoyu 1 numara hobısı var dıye suclayan maccacılar takımlarındada aynı seyın olduguna bakalım nezmn ınanacaklar

  3. merak etme seni de harcarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir