Massa İçin Unutulacak Bir Haftasonu

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın hızlı düşünüp tepki vermesi sayesinde Kimi Raikkonen’e çarpmaktan kurtuldu.

Raikkonen yarışın ilk turunda Loop virajında kontrolünü kaybedince büyük bir kaza yaparak piste savrulmuştu. Kötü bir kalkış yapan Massa hemen arkasındaydı ve spin atmasına sebep olacak kadar fren yapmasına rağmen Raikkonen’in aracına takılmaktan kurtulamadı.

“Çok fazla bir şey göremedim, çünkü önümde bir araç vardı. Sonra Kimi’nin kazasını gördüm ve bana doğru geliyordu, sağa döndüm, ancak sol arkamı onun aracına çarptım. Aracım çok fazla hasar gördü.”

Brezilyalı pilot 200. Formula 1 yarışına çıkmıştı, ancak kötü geçen sıralama turları 15. sıradan başlamasına neden olurken kötü kalktı ve kaza ile birlikte tek bir turu bile tamamlayamadı.

“Gerçekten unutulacak bir haftasonuydu. Umarım Kimi iyidir, büyük bir kaza olduğunu gördüm. Elbette daha iyi bir haftasonu istemiştim, ancak yine de iyi durumdayım.”


Yorumlar

“Massa İçin Unutulacak Bir Haftasonu” için bir yanıt

  1. söyleyecek söz bulamıyorum, nedenleri aramaktan da yoruldum artık. bir insan bu kadar bahtsız olabilir mi? millet düştüğü yerden bir avuç toprakla kalkar, ondan bile kar eder; bizimkinin ise gökten para yağsa kafasına kuruş denk gelmez.. kısmet.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir