Button “Her Şeyini” Verdiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Jenson Button, kendi evindeki ilk podyumunu kıl payı kaçırmasının ardından üzgün olsa da, yarışta her şeyini vererek mücadele ettiği için mutlu olduğunu söyledi.

Şimdiye kadarki 14 yarışta kendi evi Britanya’da bir kez dahi olsa podyuma çıkamayan 2009 şampiyonu, bugünkü yarışta bir ara ikinciliğe kadar çıktı ancak yarışı 4. sırada tamamladı. Button bir tur daha olsaydı 3. sıradaki Daniel Ricciardo’yu geçme şansına sahip olabilirdi.

Button “Ricciardo’nun arkasında 0.8 sn fark çok değildi. Her şeyimi verdim. Yarış mühendisi bunu söylediğinde bir de yakıt tasarrufu yap deyince durum zor oluyor.”

“Ancak 4. olmak fena değildi. Bu yüzden memnun olmalıyız. İleri bir adımdı ve bu puanlardan keyif almalıyız.”

“Lewis için hayatı zorlaştırmadım. Dikkatli olmalıydım çünkü zaman kaybedebilirdim.”

“Yarıştan önce, kazanamazsam Lewis’in kazanmasını istediğini söyledim. Sadece orada, onunla birlikte olmadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Button “Her Şeyini” Verdiği İçin Mutlu” için 2 yanıt

  1. Bu milliyetçilik, kültürel anlamda bu denli gelişmiş sporda bile hala varlığını koruyor. Otokrasi ve milliyetçilik siyasetten yaşamın en ücra köşesine sirayet etmiş, kurtulmak zor. Ne diyebiliriz ki, Button’ı milliyetçi tavrından dolayı yadırgayamayız. Güzel bir yarış çıkardı. Alonso ile ikisi çok büyük mücadele verdiler.

  2. murat aksoy avatarı

    Amiyane tabirle “ingiliz beyefendisi”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir