Hamilton: “Asla Takım Arkadaşımın O Şekilde Kalmasını İstemem”

Lewis Hamilton, Britanya’da ikinci sırada giderken takım arkadaşı Nico Rosberg’i yakalayacak hıza sahip olduğunu, takım arkadaşının yarış dışı kalmasından pek de memnun kalmadığını söyledi.

Yarışa 6. sıradan başlayan Hamilton, ilk pitlere kadar takım arkadaşını takip etti. Pite takım arkadaşından bir kaç tur sonra giren Hamilton pitten yine 2. sırada döndü ancak hızlı bir şekilde takım arkadaşını yakalıyordu.

Rosberg’in vites kutusu sorunu yaşamasıyla Hamilton yarışı rahat bir şekilde kazanarak puan farkını kapatmış oldu.

Hamilton “Bugün performansa sahiptim ve Nico’yu yakalıyordum. Aracımda rahat olduğum için ilk bölümü biraz uzun tuttum.”

“Ancak asla takım arkadaşımın o şekilde kalmasını istemem. Umarım gelecekte daha fazla mücadele ederiz.”

“Bu hafta sonuna gelirken taraftarlarım sayesinde rüzgarı kendi tarafıma çevirmeyi umuyordum.”

“İlk yarışta puan kaybetmemden beri kovalıyordum ve bir kez daha yarış dışı kaldıktan sonra kovalamaya devam ettim. Çok zor bir durum. Tenis oyuncusunun iki set kaybetmesi gibi bir şey.”

“O andan sonra puan kaybetmemek zor oluyor. Ancak bugünkü performansımız iyiydi ve sezonun sıradaki bölümüne odaklanmam lazım.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Asla Takım Arkadaşımın O Şekilde Kalmasını İstemem”” için 11 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    “Bugün performansa sahiptim ve Nico’yu yakalıyordum. ”

    Vites sorunu başlamadan birkaç tur öncesine kadar fark açıyordu aslında sanırım Rosberg .. Zaten Hamilton’da Hard , Rosberg’te de Medium lastikler vardı.. Ayrıca o lastik farkına göre tur başına 0.8 saniye yaklaşması normal koşullarda mümkün değildi yanlış giden bişey olduğu belliydi.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Edebiyat yapmış.

  3. aslında günün sonunda kazanacak yada şampiyon olacaksam bnde istemem rakibim yolda kalmasın 😀 ama böyle bir garanti olmadığına göre, hadi oradan köftehor mümkün olsa araç içinde horon teperdin demek istiyorum 😀

  4. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Hamilton sorunlar yaşarken Rosberg üzülüyor mu sanki? Hamilton lafın gelişi söylemiş. Kim olursa rakibinin yarış dışı kalmasına sevinir. Sezon başından beri ilk kez sorun yaşadı Rosberg. Fark 4 puan indi. Almanya’da kim kazanırsa liderlik onun olacak. Bu kadar basit.

  5. Yusuf Hitay avatarı

    telsizden dün için özür dilemesi doğru bir davranıştı. elbette, tek rakibinin yolda kalmasını istememesi biraz uçuk olmuş. ziyaaa diyesim geldi.

    monako sıralamalarından sonra rosberg’in hoplaya zıplaya sevinmesini gördükten sonra rosberg’in başına gelen bu olaya üzülmedim. hatta rosberg’in hala 1 yarış daha ekstrası var ama sezon sonuna kadar mücadele içinde olmalılar.

  6. Ya bi yürü git..

  7. Sen 2 defa yarış dışı kalırken Nico seviniyordu puan farkını açıyorum diye.Hiç iyilik melegine oynama galibiyetinin tadını çıkar.Puan farkı kapanmışken yaptıgın aptallıklarıda unutma ki bir daha böyle bir fırsat eline geçmez.

  8. İkimiz de yarış dışı kalmayalaım sorun yaşamayalım havada karada alırım onu demeye getirmiş tabi yoksa sevinmez olurmu haftasonunun en karlı adamı oldu

  9. NesetAydın avatarı

    Net kere net yalan söylemiş şampiyonluğa yarışan her pilot rakibinin kalmasından dolayı çok sevinir bence

  10. rosberg power avatarı
    rosberg power

    her fırsatta ben 2 kez yarış dışı kaldım o hiç kalmadı diyerek zaten hiç istemediğini belli etmiştin böylesine bir açıklamaya lüzum yok. eminimki aracın içinde sevinçten çığlık atmışsındır.

  11. Rosberg devam edebilseydi dahi rahatlıkla geçebilirdi hamilton zaten hız farkı barizdi.
    Nico ilk pitlerde vites kutusu problemi yasamaya baslamıstı belki daha da öncesinden benim duyduğum 20 li turlara gelmeden basladı problem hız kaybı bariz arttı zaten sonunda da olan oldu.
    Ama ben almanları seviyorum makine gibiler herseye rağmen mücadele ediyorlar ve kontrollüler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir