Renault, Fisichella ve Kovalainen'e Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

2008 sezonunda eski pilotları Giancarlo Fisichella ve Heikki Kovalainen için gelecekte en iyileri dilediğini söyledi Briatore.

Kovalainen’in adı Toyota ve Mclaren ile anılıyor. Fisichella ise Force India ile testlere katıldı ve yarış pilotu olarak devam etmek istiyor.

Briatore "Uzun ve zor geçen bir sezonda yapmış oldukları sıkı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. "

"Yarış kazanan araca sahip olmak istiyorduk ancak bu olay gerçekleşmedi. Kafalarının yere eğilmesindense her iki pilotumuz da durumu düzeltmek için çok çalıştı."

"Performansımızı geliştirmede Fisichella’nın deneyimlerinin çok faydası oldu ve takımdan ayrılmadan önce 2005 ve 2006 şampiyonluklarında çok önemli rol oynadı. Bu özel anlarda bize faydalı olduğu için ona teşekkür ediyorum ve gelecek için en iyisini diliyorum."

"Heikki’nin çaylaklık sezonunda bazı mücadeleleri oldu ancak onlarla baş etti ve daha iyi ve güçlü bir pilot haline geldi. F1’deki herkese hızlı, akıllı ve işi ile alakalı ve ayrıca gelecekte yarış kazanabilecek bir pilot olduğunu gösterdi."

"Ona Formula 1’e girişi sağlaıdğımız için gururluyuz. Onun için mükemmel olacağını düşündüğümüz kariyerinde en iyisini diliyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. güzel bir teşekkür konuşması olmuş.. ama yine de ben heikinin ayrılması kararının doğruluğundan şüpheliyim..

  2. Bir renocu olarak heikkinin ayrilip yerine o kisinin gelmesine çok uzuldum acikcasi…Ah heikki ah!!! böyle olmamaliydi!!! Nelson ile sen olacaktin….. Ama kendini baska takimlarda ispatlayacaksin buna eminim.

  3. Bende gönülden teşekkür ediyorum her iki eski pilotumuza.Şimdi yeni bir ikili ile başarılı olması muhtemel bir sezon bizi bekliyor.Sonuç kaçıncılık olursa olsun,spora yakışır bir sezon olmasını,spekülasyonlardan,haksız yaptırımlardan uzak,net,gerçek,berrak ve mücadele dolu bir sezon geçirmeyi diliyorum.

  4. bncde heikki daha ii olabilirdi.Ama piquet inde gp2 de neler yapabileceğini gördük

  5. ya bence de alonsonun takım arkadaşı heikki olmlıydı çünkü- piquet!nin daha ilk senesi ne yapcağı belli değil!!

  6. renault heikki yi kaybetmekle çok büyük hata yaptı umarım çok pişman olur

  7. heikki yi mclaren da görmek isterim çok büyük bir arzuyla.umarım da gelir…

  8. team_spirit avatarı

    fisi neysede heikkiye bunu yapmıcaktın flav,güzel bi teşekkür oldu ne diim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir