Raikkonen’in Yerine Bianchi Geçecek

yazar:

kategori:

Ferrari takımı, bu hafta Silverstone’da gerçekleştirilecek 2 günlük testlerde Kimi Raikkonen’in yerine Marussia pilotu Jules Bianchi’nin geçeceğini açıkladı.

Raikkonen’in dün geçirdiği şiddetli kazanın ardından bu hafta yapılacak testlere katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Takım patronu Marco Mattiacci, 47G kuvvete maruz kalan Raikkonen’in piste çıkabilmesi için % 100 fit olduğundan emin olmaları gerektiğini söyledi.

Bugünkü açıklamada Raikkonen’in dinlenmesi için testlere katılmayacağı, onun yerine testlerin ikinci gününde piste sürücü yetiştirme programlarında yer alan Bianchi’nin geçeceği duyuruldu.

Testlerin ilk gününde ise takımın test pilotu Pedro De la Rosa çalışmaları yürütecek.

Fernando Alonso ise testlerde elde edilen verileri simülatörde kullanarak çalışmaları sürdürecek.


Yorumlar

“Raikkonen’in Yerine Bianchi Geçecek” için 14 yanıt

  1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Jules’u dikkatli gözlerle takip edeceğiz. İyi bir şans yakaladı bence. İnşallah bazı yerleri etkilemeyi başarır.

  2. hala simülatör. arkadas yillardir tutturmussunuz bir simülatör bir hala da yaradigi yok.birakin ataricilik oynamayida cozum bulun.kaybedeceginiz bir sey yok biraz gozu kara olunda yapin bir guncelleme adam akilli.

    1. Simülasyon bu şartlar altında takımların 1 numaralı gelişim aracı. Sınırlı test olan bir dönemde başka türlü nasıl gelişim gösterebilirler ? Sırf yazmak için yazıyorsunuz.

      1. sen yazda ogrenelim hangi alanda gelisim yapti ferrari simulasyonla hiz desen o kadar test yapildi dokuzuncu yaris geride kaldi hala liderden bir dakikanin ustunde fark yiyorlar. denge dersen arac hircin bir at gibi onden arkana her yerden kayiyor kimi ve alonso araba ile kavga ediyor piste kalabilmek icin.ve en sonunda ingilterede patlak verdi illa bir pilotun zarar gormesi lazim galiba.suan pistteki en dengesiz arac ferrari .

        1. Birbiriyle alakasız şeyler söylemek konusunda üzerinize yok. Sizin o “ataricilik” dediğiniz şey günümüz F1’inde takımların olmazsa olmazı. Bunun Ferrari’nin gelişememesiyle bir alakası yok, suç simülatörde değil.

          1. sen soruma cevap ver hangi alanda gelisim sagladi ferrari son 4 yildir madem o kadar ustun bilgin var aciklada ogrenelim.

          2. 4 yildir simulatorle yatip kalkiyor alono sonuc hala bir dakika fark yiyor liderden su ustun bilgilerinle aydinlat bizi de bos konusmayalim

  3. Alonsonun yanına bu kadar genç geleceği olan yetenekli bir pilotu oturtarak özelliklede ferrayi gitmek çok yazık olur.Alonso bu çocuğunda başını yer ferrariyle beraber.

  4. Sonunda istediğim haber buydu Bianchi’nin ferrari’de yarışmasını çok istiyorum potansiyeli var çünkü ve ferrari içinde bir kan değişim vakti gelmişti 🙂 Bianchi’ye fırsat verilirse başarılı ve hatta şampiyon bile olabilir ferraride

  5. Çok mantıklı bir karar eğer Raikkonen 2015 den sonra bırakacaksa Bianchi’yi o koltukta görmek isterim

  6. Strong_Union avatarı

    🙂 adam burdan sonra dondurma yemeye bile gitmiştir 🙂 bence gerek yok aracının başına dönsün belki bu araç iyidir

    1. 😀 😀

  7. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Bugün test için ileride yarış için alacak o koltuğu Allah nasip ederse Bianchi.

    1. Yuce Allahim bu gunleri de gosterdin ya bianchi fan clube artik olseler de gam yemezler, sefaatini eksik etme olarin ustunden bu mubarek gunde Allahim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir