Mattiacci: “Ferrari 2015’te Farklı Bir Takım Olacak”

Ferrari’nin Takım Patronu Marco Mattiacci, detaylara girmedi ancak 2015 için Ferrari’de farklı bir takım hazırladığını söyledi.

Britanya GP öncesinde çıkan iddialar, motor bölümü şefi Luca Marmorini’nin işine son verileceği yönündeydi.

Mattiacci “Bir açıklama yapmak zorunda değilim. En önemli açıklama sonuçlar olur. Bir takımın yapabileceği en iyi açıklama yarış sonucu olmalıdır.”

“Gelişmek için çalışıyoruz çünkü bugünkü Britanya yarışında 6. olduk. Ancak 6. olduğumuz için mutlu değiliz. Bu hafta sonu acı tatlı geçti. Çok duygusal ve olumlu şeyler oldu ancak 6. olduğumuz için mutlu değiliz.”

“Buradan başlamak üzere 2015 için farklı bir takım hazırlamamız lazım. Ancak açıklamaya ihtiyacımız var mı? Hayır. Açıklama yapmamız gerektiğini düşünmüyorum.”

“Sürekli gelişime ihtiyacımız var mı? Evet. Pozisyonumuz bu ve şu anda bir açıklama yapmamız gerekmiyor.” dedi.

Marmorini’nin ayrılıp ayrılmayacağı konusunda Mattiacci “Bizim tarafımızdan kimse böyle bir şey açıklamadı. Kimseye dikkat çekmek istemiyorum, özellikle de yarış hafta sonunda. Ancak takımı yeniden tasarlıyoruz. Bireyler hakkında yorum yapmayacağım.” dedi.


Yorumlar

“Mattiacci: “Ferrari 2015’te Farklı Bir Takım Olacak”” için 6 yanıt

  1. Şapkamı çıkartıyorum gerçekten yapılandırma gücüne sahip bir takım patronu,işini doğru yapmayını postalamısını biliyor dominik olsaydı italyan diye atmaya kıyamazdı gerçekten bu takım artık başarıyı hakediyor çok uzun zaman oldu artık yeter başarı zamanı.

  2. Valla benim de Mattiacci ve Allison’a güvenim inanılmaz tam. Ama en önce Tombazis denilen heriften kurtulması gerek Ferrari’nin. Adam yıllardır sıralama özürlüsü araç üretiyor ve gelişim potansiyelini tamamlamış araç oluyor bunlar. Umarım seneye olacak aracımızı Allison başkan halleder

  3. murat aksoy avatarı

    Mavi’ye mi boyayacaklar acaba?

  4. Ben bu adam ve Allison’a güveniyorum.Kesin iyi işler yapacaklardır.Takımın geri kalanına güvenmiyorum.Pilotlar dışında.Onların suçu yok.

  5. ne yapacaklar mercedes motorunamı geçecekler ? eğer öyle değilse ferrari nasıl farklı bir takım olabilirki ? beceriksizlikleri ve yavaş kalan motorlarıyla ortadalar. birde ferrari dünyanın en hızlı motorlarını yapan üreticidir palavrasını çürüten foemula 1 e teşekkürler ..

  6. inşallah 2015 de daha rekabetcı olunur alonsonun dedıgı gıbı 1. lik ıcın savasarak geçecek arac olursa guzel olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir