Hamilton: “Kendime İnanmam İçin Bu Galibiyete İhtiyacım Vardı”

yazar:

kategori: ,

Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Britanya GP’sini kazanmasının çok önemli olduğunu ve bu galibiyete mental olarak ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hamilton kendi evinde yarışı kazanırken şampiyona lideri Nico Rosberg vites kutusu arızası ile yarışı tamamlayamamıştı.

Hamilton, “Rosberg’in yarış dışı kalmasıyla ilgili hiçbir şey hissetmiyorum. Onunla yarışmak isterdim. Fakat her şeye rağmen bu galibiyete ihtiyacım vardı. Çünkü kendime inancımın tekrar yerine gelmesi gerekiyordu.”

“Burayı kazanmak benim için şampiyonanın şu aşamasında çok önemliydi. Çünkü buradaki taraftarlar bunu bekliyordu.” dedi.

Ayrıca Hamilton, yarış hakkında şunları söyledi; “Bu sefer ben farklı bir strateji seçmiştim. Nico orta, orta ve sert lastikle gidecekken, ben orta, sert ve orta lastikleri seçmiştim. Eğer sert lastiklerle iyi bir iş yapabilirsem galibiyet şansımın olduğunu düşündüm. Tıpkı Nico’nun önceki yarışlarda yaptığı gibi.”

“Fakat buna gerek kalmadı ve galibiyet bana geldi. Bugün daha çok kendime inancımın pekiştirilmesi ile ilgiliydi. Buna ihtiyacım vardı, gerçekten.”


Yorumlar

“Hamilton: “Kendime İnanmam İçin Bu Galibiyete İhtiyacım Vardı”” için 11 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Çok zor bir yarıştı senin için zaten. O araçlan olman gereken yerde bitirdin yarışı işte Nico arıza yapınca. Arıza yapmasa yine 2. olacaktın. Saçmalama moduna almış yine.

  2. Valla sizin gibi düşünmüyorum çünkü sonuçta alman bir takım ve alman bir sürcü her ne kadar almanyada yaşamasada alman milliyetçiligi rosberg bu yarışıda kazansaydı ileride her hangi bir durumda hemen hamiltonu engelliycektiler zisk almıycaktılar ama şimdi her şey ortada rosberg bir yarış daha kalırsa siz o zaman bakın rosberg ne kadar kırılgan

  3. F-one-Driver avatarı

    Malesef acemice bir şampiyon demeci…

  4. rosberg power avatarı
    rosberg power

    senin kendine inancın zedelendiyse rosberg seni epey hırpalamış pist üzerinde.

  5. Bu moralle Almanya’yı da kazan biraz da Rosberg’in saçmalıklarını izleyelim bu zamana kadar fazla istikrarlı sürdü

  6. *********** (spä2000) avatarı
    *********** (spä2000)

    bir şampiyon pilot bundan daha kötü bir demeç veremez.
    kendini oldukça kırılgan olarak tanımlamış.
    kötü.

    1. Can yarıştan önce Lewisin başına gelmeyen kalmasın tarzında bir yorum yazmıştın 🙂 senden ricam her yarış hafta sonu onu yazman anında ters tepki yaptı bak 🙂

      1. *********** (spä2000) avatarı
        *********** (spä2000)

        Şanzımanı bu sefer yazmam o elendi.
        Diğerlerini kopyala/yapıştır yapıcam.

        1. Anlaştık 🙂

  7. Herseye rahmen 1inci sinif bir pilotsun.Hernekadar almanlar seni sabote etmeye calissa da nico gibi ikinci sinif bir pilotla seni asla bir tutmayiz.

  8. Canım benim avatarı

    Altındaki arabayla kazanamıyorsan zaten kimse sana inanmaz sevgili pilot, o arabayla her yarışı alman lazım seni sürücü…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir