Fittipaldi, Alonso’ya Ferrari’de Kalmasını Tavsiye Etti

yazar:

kategori:

Emerson Fittipaldi, Fernando Alonso’nun Ferrari’de bir sene daha geçirmesi gerektiğini düşünüyor.

2010’dan beri Ferrari adına yarışan ancak hiç şampiyonluk kazanamayan Alonso’nun adı gelecek sene için ciddi bir şekilde Mclaren ile anılıyor.

Fittipaldi “Alonso hakkında söylemek istediğim ilk şey onun bir efendi olduğu.”

“Alonso bugünkü Formula 1’in efendisi ve daha fazla şampiyonluk kazanmalı. Her yere gidip iyi görünebilir ancak Ferrari’nin gelecek sene ona hak ettiğini vermek için potansiyeli, yeteneği ve gerekli kaynakları var.”

“Bana sorarsanız Alonso’nun ne yapması gerektiği açık. Ferrari’de kalmalı. Fernando bir sene daha kalmak zorunda.” dedi.

Alonso ve Vettel’in Britanya’daki mücadelesi için Fittipaldi “Kesinlikle muhteşemdi. Vettel iyi bir sürücü, Alonso ise sporun efendisi.” dedi.


Yorumlar

“Fittipaldi, Alonso’ya Ferrari’de Kalmasını Tavsiye Etti” için 4 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Sporun efendisi, ilginç olmuş. Değişik bir hava katmış. Yine de yıkama yağlama çalışmaları lobisi diyorum ben. Burda bir efendi varsa yaşanlar arasında şu an için hasta yatağında yatan Schumi dir. Alonsoyu ilerde düşünürüz, bize gönüllerin şamiyonu olması yeter şimdlik. İnşallah gerçek şampiyonluklarda kazanacak.

    Umudumuzu yitirmedik, beklemedeyiz.

  2. Neyse bu sene öğrenme senesi oldu seneye mercedes gibi olcaz
    ( Ümitli Ferrari taraftarı bahanesi )
    🙂

    1. biz seneye mercedes gibi olabiliriz belki ama seneye mercedes nerde olucak o önemli bence? Adama yazık ettik kaç yıldır.

  3. Fittipaldi güzel konuşmuş, süper konuşmuş. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir