Hamilton: “Almanya Rosberg’in Evi Sayılmaz”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, şakayla karışık takım arkadaşı Nico Rosberg’e psikolojik savaş uygulamaya çalışıyor.

Kendi evinde kazanan Hamilton, Rosberg’in vites kutusu sorunu yaşayıp yarış dışı kalmasıyla puan farkını 4’e düşürdü. Sıradaki yarış Rosberg’in evi Almanya’da olacak.

Hamilton “Dürüst olmak gerekirse Nico hiç Almanya’da bulunmadı bu yüzden onun kendi yarışı olmayacak. Kartingde yarıştığımız dönemi hatırlıyorum, hiç Almanya bayrağı kullanmadı. Hiç bir zaman.”

“Gridde sürücülerin yanında kızlar duruyordu. Kızların ellerinde bayrak ya da ülke isimleri bulunuyordu. O her zaman Monaco’nun yanında durdu. Hiç Almanya’nın yanında durmadı.” dedi.

Annesi Alman olan Rosberg, Almanya’da doğdu ancak hayatının büyük çoğunluğu Monaco’da geçti. Rosberg, Monaco yarışını hep kendi evindeki yarış olarak açıkladı.

Hamilton “Onun Monaco’da büyüdüğünü biliyorum bu yüzden Monaco’nun kendi evindeki yarış olduğunu biliyorum.” dedi.

Toto Wolff ise Rosberg’in dünya kupasında Almanya’yı desteklemesiyle birlikte Almanların kendisine karşı yaklaşımında değişiklik olmaya başladığını söyledi.

Wolff “Bu durum yaklaşık bir ay önce değişti. Facebook ve Twitter’da Nico’ya olan ilginin arttığını gördük.”

“Almanya’da Nico’ya karşı ilgi azdı ancak Lewis için İngiltere’de olan ilgi devasa. Bunu başka bir sürücüde görmedim. Ancak artık Almanya’da Nico’yu daha fazla sahiplenmeye başladı.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Almanya Rosberg’in Evi Sayılmaz”” için 17 yanıt

  1. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Şampiyon,hızlı ama bir o kadar da küstah.

  2. hakikaten arkadaşların dediği gibi hiç bir şeye hizmet etmeyen, alabildiğine boş ve gereksiz bir açıklama. rosberg çıkıp “sana ne” dese verecek cevabı yok.

  3. Inadına konuş, ukalalık yap, geveze dediklerini de, vs seyleri de. Aferim HAM sen mikrofonu sürekli ve ısrarla Grosjan’a uzattıklarında hemen kafayı uzat ve kendi açıklamalarını yap, seni terbiyesiz boş konuşan sansınlar oyle desinler.

    Yazık tabi onların pilotuna selam veren tvci -herhalde- yok ne yapsınlar, mazur gör.. Yakında onları zenci düşmanına çıkaracagım

  4. rosberg power avatarı
    rosberg power

    şuna birisi düzgün bir menajer ayarlasın.

    1. Simon Fuller ‘den daha iyi birisi pistte yok.

  5. Bakın arkadaşlar burada hemen eleştirmeye başlıyorsunuz da muhabirin teki sormuştur muhtemelen sıradaki yarış Almanya’da Rosberg’in evinde ne düşünüyorsun Lewis diye o da cevaplamıştır burada yanlış bir şey yok psikolojik savaşta yok. Ayrıca Lewis haklı gidin Rosberg’e sorun kendi evin dediğin yarış Almanya mı Monaco mu kesinlikle Monaco diyecektir bakmayın siz onun Almanya bayrağını kaskına koyduğuna 🙂

    1. ağzını açmasa niye konuşmuyor derler. takılmıyorum artık 🙂 insanoğlu görmek istediğini görürmüş.

      1. Aynen

    2. Aman sizde hemen savunma moduna geçin 🙂

      1. Ben gerçekleri söylüyorum sayfaya baktım da bi anda kaos olmuş yine yok Lewis’in çenesi düşmüş falan filan bu adamların peşini muhabirlerin bırakmadığını hatırlatmak istedim

    3. madem soru soruldu bu kadar hassas bir konuya şöyle bir cevapta verebilir, kendisini nereye yakın hissediyorsa orası onun evidir diye… Monaco olur, Finlandiya olur, Almanya olur… sonuçta hani almanyayla alakası olmayan bir adam olsa neyse, annesi alman, ve almancayı gerçekten bir alman gibi konuşuyor, almanyayı desteklediğini söylüyor ve almanyayı da bir evi olarak görüyor, monaco’yu da evi olarak görür tabi orada büyümüş… çıkıp Finlandiya da benim evim sayılır dese ona bile bir şey diyemezsin babasının memleketi…

      insanlar tepki vermekte çok haklı, Hamilton’ın söyledikleri %100 doğru bile olsa basına karşı söylenecek şey değil… Önce Rosberg’in evini kendi kanepesiyle karşılaştırdı, şimdi de adamın uyruğunu sorguluyor… sıradaki ne ? Nişanlısı benimkindan çirkin, yada ne bileyim benim kardeşim vardı paylaşmayı öğrendim bu öğrenmedi falan mı…

      1. Katılıyorum, bu açıklama(ve diğerleri) bu tarz bir soruya verilecek normal bir cevap değil.

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Hamilton bu yıl çok fazla saçma açıklamalar yapıyor.. Hazır 4 puana düşürmüşsün farkı böyle şeyler diyeceğine sussan daha iyi bence..

  7. Biri şu adamın ağzını kocaman bir bantla kapatsın. Bir adam hemen her konuştuğunda nasıl bu kadar saçmayalıp antipatik olmanın zirvesine doğru hızla yol alabilir anlamıyorum.
    Kazandın farkı kapattın e biraz sempatik ol konuşma bırak konuşmayı işini yap. Kimi’ye bak neredeyse hiç konuşmadan sevilebiliyor biraz sus be adam sus…

  8. “Almanya’da Nico’ya karşı ilgi azdı ancak Lewis için İngiltere’de olan ilgi devasa. Bunu başka bir sürücüde görmedim. Ancak artık Almanya’da Nico’yu daha fazla sahiplenmeye başladı.” dedi.

    Toto wolf saçmamış yine, Schuminin gerçekten evi olan Almanya dışında, italya, japonya, avusturya, çin gibi ülkelerde her atağında trübünlerin yıkıldığını unutacak kadar balık hafızalı demekki.

  9. Yine saçmalamaya başladın Lewis.

  10. OtonomAktor avatarı

    ne kadar boş açıklamaların var ham. hızını hep beğendim ama bu kıl açıklamaların yüzünden yıllar geçti sevemedim seni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir