Lotus’un Mercedes’e Geçmesiyle Grosjean Koltuğunu Kaybedebilir

yazar:

kategori:

Lotus’un gelecek seneden itibaren Mercedes motoru kullanması, takımın Fransız sürücüsü Romain Grosjean’ın koltuğunu kaybetmesine neden olabilir.

Lotus henüz resmen duyurmasa da Enstone kökenli takımın gelecek sene için Mercedes’le anlaştığı biliniyor.

Enstone kökenli takım, Renault’nun fabrika takımı olarak ayrılmasından beri Total ile bağlantısını koparmamıştı. Total’in Fransız Grosjean’ı desteklediği biliniyor. Lotus’un Renault motorunu bırakıp Mercedes’e geçmesi halinde Total’le de ayrılması bekleniyor. Öyle olursa Grosjean’ın koltuğunu kaybetmesi büyük bir ihtimal.

Grosjean’ın Lotus koltuğunu kaybetmesi halinde adı muhtemelen Eric Boullier’in takımı Mclaren ile anılacak.

Grosjean “Her şey açık ancak sırf Eric Mclaren’de olduğu için oraya gideceğim diye bir şey yok.” dedi.

 


Yorumlar

“Lotus’un Mercedes’e Geçmesiyle Grosjean Koltuğunu Kaybedebilir” için 5 yanıt

  1. geçen sezon çoğu yarışları 2007 şampiyononun önünde bitirmesinin ana sebebi raikkonen’in takımdan ayrılacağının anlaşilmasından sonra takımın grosjean a odaklanıp tam destek vermesidir

  2. adamım sana birşey olmaz arkanda koca renault var

  3. Umur İbrahim Üstün avatarı
    Umur İbrahim Üstün

    GRO yaptığı kazalar nedeniyle kötü anılarla hafızalarımızda kalsada geçen sezon özellikle sezonun ikinci yarısında çok iyi yarışlar çıkardı. Sezonu domine etti dediğimiz Vettel ile kafa kafaya Japonya’da galibiyet için mücadeleye girdi.Hindistan,Kore,Amerika,Almanya ve Bahreyn’de podyum yaptı. Çoğu yarışları 2007 şampiyonunun önünde bitirdi. Geleceğin şampiyonlarından biri de bence Grosjean’dır. Eğer Lotustan ayrılacaksa Mcleren’e gitmesi kendisi ve kariyeri açısından çok iyi olur. Yolu açık olsun….

  4. mclarene geçmesi coooook zor sauber filan belki

  5. Kazaya karışma oranı gün geçtikçe düştü ve bana göre başarılı bir pilot bitmiş durumda ki Lotus’a puan kazandırmak öyle kolay bir iş değildi Daha iyi yerlerde görmek isterim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir