Massa: “Williams Her Yerde Rekabetçi Olabilir”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams’ın son yarışlardaki güncellemeleriyle birlikte artık sadece motor gücü gerektiren pistlerde değil, tüm pistlerde güçlü olabileceğini düşünüyor.

Avusturya’da Mercedes’in en yakın rakibi olan Williams, gerilerden başladığı Britanya’da da Mercedes’lere en yakın takım oldu. Valtteri Bottas çok iyi yükselişle yarışı 2. sırada tamamlayarak podyuma çıktı.

Massa “Bu durum, aracın şampiyona içerisinde ne kadar çok geliştiğini gösteriyor. Güncellemeler çalıştılar ve araç güncelleme getirdiğimizde ne kadar rekabetçi olduğunu gösteriyor. Bu yüzden daha fazla güncelleme umuyoruz.”

“Aracı geliştirme şansımız var bu yüzden yeni yarışlara getireceğimiz yeni şeyler çalışacak ve aracı daha hızlı yapacağız. Umarım her zaman böyle olur ve Ferrari ile Red Bull gibi takımların önünde yer alırız.”

“Bugünkü sonuç (dünkü sonuç) çok olumlu ve aracımızın Kanada’da Mercedes dışında en hızlı araç olduğumuzu, aynı şekilde Avusturya ve Silverstone’da Mercedes’ten sonra en hızlı olduğumuzu gösteriyor.”

“Almanya; Kanada ve ile burası arasında bir yer olacak ancak Macaristan tamamen farklı bir pist. Macaristan’da motor daha az önemli olacak. Orada çok fazla viraj var ve iyi downforce gerekecek. Aracımıza bakarsak Almanya’da Macaristan’a göre daha güçlü olabiliriz ancak Macaristan için yeni şeylerimiz olacak.  Onlar sayesinde aracımız o tür pistlerde daha iyi olabilir. Artık her yerde rekabetçi olmamızı umuyorum.”  dedi.


Yorumlar

“Massa: “Williams Her Yerde Rekabetçi Olabilir”” için bir yanıt

  1. Ferrari ve McLaren dördüncü ve beşinci hızlı araç olma konusunda savaşım içinde olabilirler ancak Williams ile RedBull arasında kıran kırana bir ikincilik mücadelesi olacağı muhakkak. Bu yıl bizi heyecanlandıran ikincilik ve dördüncülük mücadeleleri olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir