Rosberg, Hamilton’un Yorumlarını Önemsemedi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, takım arkadaşı Lewis Hamilton’un kendisi için yaptığı yorumları pek önemsemediğini söyledi.

Hamilton, Britanya’dan sonra yaptığı açıklamalarda şaka ile sıradaki yarış Almanya’nın tam olarak Rosberg’in kendi evindeki yarış olmadığını ifade etmişti.

Rosberg “Aslında onları söylediğinde ben de oradaydım ve aslında o soruları röportajı yapan kişi sordu. Lewis çok fazla cevap vermedi. Ne dememi istiyorsunuz? Herkes istediği yorumu yapabilir.”

“Almanya’da büyümedim bu yüzden onun Britanyalı olduğu kadar Alman değilim ancak kendimi % 100 Alman olarak görüyorum.”

“Çok fazla destek görmeyi umuyorum ancak Britanya’daki kalabalık bile harikaydı çünkü onlar Lewis’i desteklediler ama bana da saygı gösterdiler. Bunu görmek gerçekten güzeldi. Oradaki harika atmosferden gerçekten keyif alabildim.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg, Hamilton’un Yorumlarını Önemsemedi” için 3 yanıt

  1. Kemakinen35 avatarı

    rosberg hicbir zaman tam alman olamaz ,almanlar kabullenmez …

  2. Alman takim adil oldugu surece niconun lewisi yenme olanagi yok.fazlaca gundemde kalmaya basladi nico .iyi reklam yapiyor biz ne oldugunu ya da yapilmaya calisildigini iyi anladik.lewisin bu sartlarda mercedesle birlikteliginin uzun surmeyecegi belli.

  3. Rosberg, Alaman kanı taşıyan birisi olarak disiplinize olsa da yusuf yusuf etmeye başladığının sinyallerini veriyor yavaş yavaş. Eee ne de olsa fark 4’e düştü ve bir yarışdışı daha demek her şeyin bitmesi demek olacağından işi daha da zor. Aslında bu sezonun şampiyonu belli: Mercedes sürücülerinden hangisi daha soğukkanlı olursa ve baskıya dayanırsa o. Bu konuda da Rosberg, Hamilton’dan bir adım daha önde. Önümüzdeki birkaç yarış Hamilton lehine olursa ve puan farkı 1 galibiyet kadar açılırsa Rosberg çöker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir