Ricciardo, Vettel’in Formunun Yükselmesiyle Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Sebastian Vettel’in sıradaki Almanya yarışında en iyi performansını göstereceğinden emin olduğunu ve bunun karşısında heyecanlandığını söyledi.

Bu sene Vettel’e kıyasla daha güçlü bir sezon geçiren Ricciardo, Vettel’in 28 puan önünde yer alıyor. Ancak Vettel son yarışlarda biraz hızlandı. Son yarış Britanya’ya ilk çizgiden başlayan Vettel, yarışı da takım arkadaşının önünde tamamlayacak gibi görünüyordu ancak yarış içerisinde yanlış uygulanan strateji ile takım arkadaşına geçilmekten kurtulamadı.

Ricciardo “Gelişti diyemem çünkü o zaten çok iyiydi ancak onun formu, olması gerektiği yere gelecek ya da geldi.”

“Almanya’da çok aç olacak ve gerçek performansını gösterecek. Ben gelişmeye devam etmeye, yaptığım şeyleri sürdürmeye çalışacağım. Ondan daha fazlasının gelecek olması nedeniyle heyecanlıyım çünkü bu her ikimizden daha fazlasının gelmesini sağlayacak.” dedi.

Dünkü testleri değerlendiren Ricciardo “Başarılı bir gündü çünkü yağmur bekliyorduk. Öyle olsaydı sürüşümüz kısıtlanırdı. Çalışmalara geç başladık ve çok fazla tur atacağımızı düşünmüyorduk ancak bunu başardık.”

“Oldukça fazla aero testi yaptık. Bir şeyleri takıp çıkardık. Fabrikadakilerin verileri iyice analiz etmesi için tüm bu işlemleri yaptık.”


Yorumlar

“Ricciardo, Vettel’in Formunun Yükselmesiyle Heyecanlandı” için bir yanıt

  1. Vettel’in performansı kötü değildi ki takımın saçma sapan bir anlam veremediğim emirleri yüzünden Daniel’e karşı söyleyecek bir sözü olmadı Alonso ile aralarında ki mücadeleyi gördük Vettel istese bunu takım arkadaşına rahatça yapabilecek kapasitede sanırım 4 şampiyonluğun üzerine bu yıl onun dinlenme yılı olacak hepsi bu Daniel’i istikrarından dolayı tebrik ederim ama ikisi arasında gerçekçi bir mücadele olmadı henüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir