Smedley: Bottas Mükemmeldi

yazar:

kategori:

Rob Smedley Valtteri Bottas’ın İngiltere GP’sinde gösterdiği performansın kendisinin F1’in üst düzey sürücülerinden birisi olduğunu kanıtladığına inanıyor.

Berbat bir sıralama seansı geçiren Williams İngiltere GP sıralamalarında son seansa kalamamıştı. Ancak Bottas yarışı ikinci bitirerek kariyerinin en iyi sonucuna imza attı.

“Silverstone’da öyle bir sonuçla geldi ki, bundan daha iyisini umma şansınız yok. Onun hakkındaki fikirlerim değişti mi? Kesinlikle hayır, o hala haftadan haftaya gelişiyor. Çok iyi bir sürücü olduğunu ve ona sahip olduğumu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.”

“Harika bir sürücü. Yarışlara yaklaşımı inanılmaz ve o süper hızlı. Valtteri’nin iyi olduğu şey ayakları yere basması. Hiçbir şekilde formdan düşmüyor ve bu çok iyi.”

“Tavsiyeleri kabul etmeye çok hazır. Bence Silverstone’da onunla pit duvarı arasındaki iletişim çok özeldi. İhtiyacımız olan şey bu, pit duvarı ile sürücü arasında bir sinerhi olmalı ve her iki taraf da neye ulaşması gerektiğini anlamalı. Şu an herşey yolunda gidiyor.”

“Kolay kolay etkilenmeyen ben Bottas’ın yarışının etkileyici olduğunu düşünüyorum, tüm o araçları çabucak yakaladı ve üçünü dışarıdan geçti. Bu gerçekten çok iyiydi, Formula 1’de beni etkileyen çok fazla şey yok, ancak bu harikaydı.”

“Çok etkilendim. Araçlara yaklaşışı, takımın ona ERS sistemini etkin kullanması için kullandığı yol harikaydı. Bunlar artık yarıştan önce tartışdığımız harika detayları oluşturacak ve karşılaştığımız durumdan çıkmak için strateji geliştirmekte bunu kullanacağız.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir