Toyota TF109 Karşınızda

yazar:

kategori:

Toyota takımı, galibiyet mücadelesi vermek istediği yeni araç TF109’u bugün Formula 1 sever ve taraftarlarına tanıttı.

Yeni kurallar çerçevesinde eski araçtan tamamen farklı bir görünüme sahip olan TF109 ile Toyota rekabetçi olmayı umuyor.

Trulli "Toyota’nın tekrar rekabetçi olmasını bekliyorum. Bunun dışında; ilk bir kaç yarışta ne olacağını bekleyip görmeliyiz."

"Ben oldukça emin birisiyim ve her zaman iyimserim bu yüzden bu sezon da büyük beklentilerimiz var ancak deneyimlerimden, kışın ne söylersek söyleyelim bunun sezon içinde etkili olmadığını da biliyorum. Önemli olan pist üstünde ne yaptığımız."

"Toyota’nın ilk galibiyeti için mücadele etmeyi umuyoruz, benim hayalim bu. Şu anda Formula 1 çok rekabetçi ve bu sezonun çok ilginç ve heyecanlı olmasını bekliyorum. Bu sezon için sabırsızlanıyorum." dedi.

 




Yorumlar

  1. umit isbilen avatarı

    ben sevdim bu yeni araçların görüntülerini, lastikler oyuncak gibi görünüyo ama…

  2. kaan kaanhan avatarı

    jant kapaklarındaki açıklık geriye doğru bakardı, toyotada McLaren tarzı yapmış öne bakıyor.

  3. Arkadaşlar yeni McLaren MP4-24 için kalan zaman… http://www.mclaren.com

  4. enes pervane pervane avatarı
    enes pervane pervane

    serkan denizoglu arkadaşım honda satılırsa inşalllah honda yı göreceğiz arabanın bittiğini duydum ama takımın satılmasını bekliyorum.

  5. yan hava girişleri eski araba ile aynı bir değişiklik yok

  6. bence guzel olmus ama goruntu onemlı degıl on kanaat denge acısından uyum saglıyorsa bence bır sorun yoktur..

  7. ön kanatın bağlantı yeri, türklerin bıraktığı pos bıyığa benzemiş vallahi

  8. ARKA KANAT GÜZELDE ön kısım çok çirkin f 60 bin basar

  9. Honda çekilmeseydi onun 2009 tasarımını çok merak ediyordum

  10. onur aybars avatarı

    Burun çok havada. F60 daha hoş duruyor.

  11. eyni video da güzel olmuş:)
    yarnoo sen mi kapattın ışıkları:)

  12. Sitenin kilitlenecegini dun soylemistim ve oyle de oldu 🙂 Gorunum olarak on kanat haric guzel olmus, bu on kanatlara alismamiz uzun surecek sanirim, hic olmazsa SEFFAF yapsalar su on kanadin fazlaliklarini ya 🙂 Valla kar kureme araci gibi..

  13. yeni aracların gorunuse bir turlu asılısamadım bunuda pek sevmedim ferrari gibi..umarım sezon basına kadar gozume daha hos gorunurler yoksa butun sezon cekilmez:)

  14. burun kısmını pek beğenmedim. hondanın geçen seneki aracı gibi çok havada kalmış

  15. burak bocek avatarı

    herkes aynı soruyu soruyor ama sidepod yasak değil bacalar yasak,flaplar,kanatçıklar yasak

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu kadar kurala bu kadar sınırlandırmaya ancak bu kadar f1 aracı olur daha iyisini (tip olarak) beklemek hatadır ;takımlar araçları bizim göz zevkimize göre değilde kurallara göre yapmışlar belki de yanlış yapmışlardır :)) ….

  17. lastiklerde her an patlıcakmış gibi duruyo ya

  18. Aslında hepsi birbirine benzeyecek,hepsi bu formatta olacak…şekilsiz ve tipsiz..Yarınki Mclaren aracıda %90 aynı olacak…ufak tefek farklar var..Ön burun ve kanat yapısı ilginç olmuş farklı duruyor..Arka kanat yapısıda fena değil…Gövde konusunda çok karamsarım,balina gövdesi gibi ayrıntılı ve ince çalışılmamış…daha agresif olabilirdi…

  19. Senin görüşündür ama abartma.

  20. çok çirkin yha f60 buna gorunus ıtıbaryle bın ceker

  21. önden görünüş kötü ,onunda tek nedeni burunun yüksekte olması.Aynısı ferraridede vardı. Görüntü açısından bence çok güzel arka kanat mclaren tarzı düzenlenmiş, ön kanat yan bölümler güzel.FErraride beğenmediğim birşeyde ayna yeriydi burada daha güzel olmuş

  22. bence araç burnunu ön kanattan biraz uzun yapmalarıda yarar varçünçü ön kanat en ufak bir temasta gider ve ayrıca saypotlar yasak degilmiydi ?

  23. araç görünüş olarak fena değil en azından ferrari'den daha güzel gözüküyor inşallah hızlı olur toyota'ya yeni sezonda başarılar.

  24. evet site bende giremedim ama toyota güzel bir araç çıkarmış ortaya, hatta bana göre ferrariden daha güzel görünüyo, ön kanadın köşelerini uzatmışlar böylece ön kanat palanyaları daha kısa olmuş sanki, arka tarafta oldukça derli toplu, toyotadan bu kadarını beklemezdim yani

  25. Ahmet  Keleş avatarı

    beklediğimden daha iyi yapmış toyota gene iyi sayılır

  26. egzos çıkışlarından sonrayı aracın şeklinde boyamayı sürdürmeleri ilginç olmuş. eski ince buruna dönmüşler bu da ilginç olmuş. sidepodlarda aynasız kanatlar var acaba burası yasaklanmamış mı? stüdyoda pek kötü görünmüyor ancak çok da aşık edicibir görünümü yok gibi

  27. tijs_wervest avatarı

    Burun ve Kanat arasındaki mesafe 10 metre sanki :)araç çok ilginç ve hoş görünüyor.şeklini koymuş toyota Tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir