Vettel: “2015’te Mercedes’i Yeneceğimizin Garantisi Yok”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Red Bull ve Renault’nun mevcut gelişim hızının, 2015’te Mercedes’le mücadele etmelerini sağlamaya yeteceğini düşünmüyor.

Bu sene açık bir şekilde Mercedes’in gerisinde kalan Red Bull, özellikle motorda yapılacak güncellemelerle 2015 sezonunda Mercedes’le mücadele etmeyi umuyor.

Vettel “Bunu söylemek zor. Fark şu anda çok büyük ve ilk yarıştan beri gerçekten fark kapatamadık. Açıkçası gelişmek için çok şey denedik ancak onlar da aynı şeyleri yaptılar.”

“Farkı daha fazla kapatmak için daha büyük güncellemeler getirmemiz lazım. Sezon sonunda, kış döneminde neler yapmamız gerektiğini daha iyi değerlendirebiliriz.” dedi.

FRIC süspansiyonların yasaklanmasının güç dengesini değiştirip değiştirmeyeceğinin sorulması üzerine Vettel “Biz neye sahip olduğumuzu biliyoruz ancak onların neye sahip olduğunu bilmiyoruz. FIA’nın söyledikleri açık ve muhtemelen bazı takımlar diğerlerinden daha çok etkilenecekler.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “2015’te Mercedes’i Yeneceğimizin Garantisi Yok”” için 3 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Mercedes’in Motorunun Kuvvetli Olduğunu Biliyor Herkes Ama Şasi Olarak Redbull’dan İyi Olduklarını Sanmıyorum Virajlarda Bu Biraz Belli Oluyor.. Tabi Sadece Viraj Hızlarına Bakarak Söyleyemeyiz Ama RedBull Son 4.5 Yıldır Şasi Konusunda En Güçlü Takım Oldu.

  2. bu sezon Hamilton şampiyon olamazsa 2015’te Vettel’i Mercedese alabilir almanlar

  3. Sonunda biri bunu anladi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir