Ramirez: “Perez Çok Kendini Beğenmiş Bir Sürücü”

yazar:

kategori:

Mclaren’in eski takım patronlarından Jo Ramirez, Meksikalı Formula 1 pilotu Sergio Perez’in aşırı kendisini beğenmişliğinin, kendisine zarar verdiğini düşünüyor.

Mclaren’de bir sene yarışan Perez, sene sonunda Mclaren’in kendisi ile devam etmeme kararı ile bir süre takımsız kalmış ve ardından Force India ile anlaşmıştı.

Ramirez “Sürücü olarak Sergio, Mclaren’de fena değildi. Ve gittikçe iyileşiyordu.”

“Ancak kişilik olarak yeteri kadar iyi değil. Takım ile iş birliği yapmadı. Çok kendini beğenmişti. Yaklaşımı çok kötüydü.”

“Mühendislerine kadar, herkese karşı popüler değildi. Onu sık sık medyada eleştiriyorum ancak onu sürücü olarak eleştirmiyorum. O, iyi bir sürücü.”

“Bu kötü bir şey. Bu sene Jerez testlerine gittim ve Mclaren ile Sauber takımlarıyla zaman geçirdim. Kimse Sergio hakkında iyi bir şey söylemedi. Hepsi Formula 1’de kalmak istiyorsa yaklaşımını değiştirmesi gerektiğini söyledi.” dedi.


Yorumlar

“Ramirez: “Perez Çok Kendini Beğenmiş Bir Sürücü”” için 7 yanıt

  1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz)

    Ne başarısı var ki bu derece kibirli davranabiliyo anlamış değilim.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hatırlıyorumda Perez Mclaren’e geçtiğinde ben paralı pilotsam Alonso’da paralı pilot demiş ve mclaren ile şampiyon olacağım demişti. Komik adam vesselam. Yahu sen yarışmak için para veriyorsun, Alonso yarışmak için para alıyor, hemde en yükseğini. Kendini beğenmiş olduğu kesinlikle doğru.

    1. Santander otuz milyon euro verdigi icin Ferrariye bedavaya geliyor.

      1. Sponsorlu adam ne yapacaksın.Bazıları gibi kalitesiz sürücü değil ki.Alonso kaliteli ki sponsora sahip.Zaten arkadaş açıklamış para alıyor diye.

  3. ForzaFerrari avatarı

    Raikkonen yapınca sorun oooo ne cool Perez yapınca yaklaşımını değiştirmeli. Raikkonenin de takımla beraber çalışmakta ne kadar başarısız ve de isteksiz olduğunu hepimiz biliyoruz ama hiç bu kadar eleştirlimedi. Sergio hakkında çıkan 2. haber bu.

    1. Ya dostum öyle bi anlatıyosun ki raikkonenle ömür geçirmişin garajda tavla oynamışın gibi konuşuyosun hele ki rai nin mclaren zamanını evet iyi biliyoruz ne kadar istekli ve basarılı olduğunu

    2. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Bazen yorumlarından yola çıkarak Maranello’da şef mühendis falan olduğunu düşünüyorum.. Hayır yani nerden biliyosun abi ? Belki De Raikkonen Alonso Gibi : ”Yok Şu Gün 50 Tur Simülasyon Yaptım Yok Bugün Aerodinamik Test Yaptım” Diye Tweet Atmayı Sevmiyor Da Sessiz Sedasız Yapıyor ? Zaten Raikkonen De Vettel Gibi Sosyal Medya Kullanmıyor Diye Biliyorum Ben Yanlışım Varsa Düzeltin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir