Raikkonen, Hâlâ Başarıya Aç Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, 2008 yılının ardından yeniden geri dönmeyi amaçladığını ve Formula 1 ‘de başarıya hâlâ aç olduğunu söylüyor.

"Eğer motivasyonum ve başarı arzum olmasaydı F1’de olmazdım. Geçen yıl istediğim gibi olmasa bile Formula 1 sevgimden bir şey alıp götürmedi. Bundan zevk alıyorum. Arkamdan harika bir takım var ve herkes için işleri olabildiğince kolaylaştırıyorlar.”

“Bu konuda çok iyi bir durumdayım. Bu takımla çalışmaktan çok memnunum. Bu yıl bir anlaşmam var ve gelecek yıl da öyle. Sonrasında neler hissettiğime Formula 1’in ne yöne gittiğine bakacağım ve geleceğim konusunda karar vereceğim.”

“Bazı hatalar yaptım ve bazı noktalarda takım da hatalar yaptı ama bu yarışların bir gerçeği. Herkes hata yapar ve biz iyi ve kötü zamanları birlikte aşarız. Bazen şanslı olursunuz ama şans çalıştığınız zaman yanınızda olur. Bazen sizinle birlikte bazen size karşıdır.”

“En iyisini elde etmek bana ve çevremdeki insanlara bağlı. Bazen şanslı olursunuz, bazen olmazsınız. Ama artık hiçbir şeyi değiştirmiyor. Bu yüzden şans ile yapılmış bir şey varsa, umarım bu yıl ona sahip oluruz.”

Raikkonen, geçen sezonu geride bıraktığı konusunda da ısrarcı.

“Öncelikle, bazı yanlış seçimler ve hatalar yaptık. Ardından bunların üstesinden elmek çok zaman aldı. Ama artık geçen yıldan konuşmanın anlamı yok. Geçmişte kaldı ve artık değiştiremeyiz. Ve diğer soru… Ben daima kazanmayı denerim ve umarım bu yıl şampiyonluğu kazanabiliriz. Ama hiçbir şey için söz veremem ve elimi vicdanıma koyamam çünkü belki bu olmayacak. Biz sadece deneyeceğiz ve en iyisini yapmaya çalışacağız. Söyledeğim gibi henüz daha çok erken ve bizim çalışmaya ihtiyacımız var. Umarım işe yarayacak.”


Yorumlar

  1. bu sene senin senen KİMİ… önce massaya haddini bildir sonra diğerlerine…FOREVER KİMİ…

  2. Emir Çolak avatarı

    teşekkür ederim kadir

  3. Kadir YILMAZ avatarı

    Emir, yazının sonun okuyunca aradığım ifadeyi buldum, helal sana! En iyisi olduğu kanaatindeyim, yakasını bırakmayan bir şanssızlığı var ama bunun arkasına saklanmayacağız, bu sene döneceğiz… Herzaman Raikkonen

  4. Her zaman !

  5. Emir Çolak avatarı

    2009 kimi'nin yılı, umutluyuz inancımız yerinde, sezon bilinmeyen bilmecelerde dolu ama hepsinin cevabı gelecek, az kaldı. – Herzaman Raikkonen.

  6. “Bazı hatalar yaptım ve bazı noktalarda takım da hatalar yaptı ama bu yarışların bir gerçeği. Herkes hata yapar ve biz iyi ve kötü zamanları birlikte aşarız. Bazen şanslı olursunuz ama şans çalıştığınız zaman yanınızda olur. Bazen sizinle birlikte bazen size karşıdır.”

    Başarıya aç olmadığını,ruhsuz ve f1 e karşı isteksiz olduğunu söyleyenler iyi okusunlar bence bu haberi.. 🙂

  7. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    bu sene kimi şampiyon olacak..umarım gecen seneki yaşadığı tüm talihsizlikleri yaşamaz.

  8. burak bocek avatarı

    Her zamanki gibi çok güzel bir anlaşılır bir dille konuşmuş kimi.Zaten artık herkes onu gayet iyi tanıyor.Bu yıl o abuk subuk hataların hem takım hem kimi tarafından en aza indirmesini diliyorum onun için.Çok gayretli ve artık daha motive olabilir ve hızlıa kilo verdiğini duydum.Bunu kersten etkilenmemek için yapıyor olabilir.Güçlü bir Raikkonen şampiyonluğa uzanabilir.Geçtiğimiz sezonki hatalar olmazsa bu yıl kimiden çok umutluyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir