Hamilton: “Sene Boyunca Hep Geride Kaldığımı Hissettim”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, sezonun ilk bölümünde takım arkadaşı Nico Rosberg’in sürekli olarak gerisinde kaldığını hissettiğini söyledi.

Sezona dayanıklılık sorunu ile 25 puan geride başlayan Hamilton, sürekli olarak takım arkadaşının gerisinde kaldı. Britanya GP öncesinde fark 29’a kadar çıkmıştı ancak bu sefer Rosberg’in sorun yaşamasıyla birlikte fark 4’e düştü.

Hamilton, sezonun 10. yarışı Almanya’da iyi bir sonuç elde ederek yaz tatiline önde girmeyi umuyor.

Hamilton “Tüm sene geride kaldığımı hissediyorum. Kazandığım galibiyetlere rağmen çok kısa süre şampiyonada lider olabildim. Bu yüzden ihtiyacım olan seviyeye gelmem gerekiyordu.”

“Sezonun ikinci yarısına neredeyse yeni bir başlangıç yapacağım. Aramızda gerçekten yakın bir mücadele olacak. Tabi ki takım arkadaşınızın yolda kalmasını istemezsiniz. Umarım artık yarış dışı kalmaları geride bırakıp pist üstünde birbirimizi zorlarız.” dedi.

Hamilton Silverstone’daki performanslarına bakarak, Rosberg’in önünde yer alabileceğini hissettiğini söyledi.

Hamilton “Her şeye sahip olamazsınız. Her şey sınırda olduğu için en iyi araca, en iyi performansa, en iyi hıza ve mükemmel dayanıklılığa aynı anda sahip olmak zor.”

“Ancak takımın o seviyeye ulaşmak için ne kadar sıkı çalıştığını biliyorum. Silverstone’dan bir çok olumlu şey elde ettik. sıradaki yarışa en iyi araçla gittiğimi biliyorum. İyi performans gösterdim ve yine iyi iş çıkarırsam önde olabileceğimi biliyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir