Mercedes, Rosberg’in Vites Kutusu Sorununu Çözdü

yazar:

kategori:

Mercedes, Almanya GP öncesinde Nico Rosberg’in vites kutusu sorununa çözüm bulduğunu ve araca yeni performans eklediğini açıkladı.

Rosberg, lider götürdüğü Britanya’da vites kutusu sorunu nedeniyle yarışa erken veda etmişti. Takımın Teknik Patronu Paddy Lowe, geride kalan süreçte çözüm bulduklarını söyledi.

Lowe “Britanya GP’den beri önceliğimiz Nico’nun aracında gördüğümüz vites kutusu sorunuydu. O sorunun tekrar yaşanmamasını garantilemeye çalıştık. ”

“Her senaryoda olduğu gibi sorunu bulmak için çok fazla çalışma oldu ve Hockenheim’ a çözüm bularak gidiyoruz.”

“Bunun yanında Silverstone testlerinde denediğimiz bir kaç şeyle ekstra performans kazandık. Bu yüzden sıradaki yarış öncesinde hem daha iyi performansa sahip olduğumuzu hem de dayanıklılık açısından daha sağlam bir pakete sahip olduğumuzu düşünüyoruz.” dedi.

Toto Wolff “Almanya’ya gidiyoruz. Mercedes-Benz’in kendi evindeki yarışa iki sürücümüzün çok yakın olduğu bir durumda gidiyoruz. Onlar için hem de takım için çok önemli bir hafta sonu. Bu yüzden her iki aracın mümkün olan en iyi sonuçları alması için her zamandan daha fazla zorlayacağız.”

“Güçlü bir yarış çıkarmaya kararlıyız.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes, Rosberg’in Vites Kutusu Sorununu Çözdü” için bir yanıt

  1. Nico Lewis 1-2. Aksilik çıkmazsa sonuç belli.
    Lewis’in önde olma ihtimali yok bence pek. Ama dubleye gidilir bi şekilde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir