Button, Yeni Bir Yarış Mühendisiyle Yarışacak

yazar:

kategori:

Jenson Button, Almanya GP’de yeni bir yarış mühendisi ile yarışta mücadele edecek.

McLaren pilotu Button’un yarış mühendisliğini uzun zamandır Dave Robson yapıyordu. Ancak Almanya’dan itibaren Robson’un yerine Tom Stallard geçecek.

Bu değişiklik, McLaren’in tekrar ön sıralara dönme çalışmaları kapsamındaki yeniden yapılanma süreci için gerçekleştirildi.

Robson ve Button, 2010’dan beri birlikte çalışıyorlardı.


Yorumlar

“Button, Yeni Bir Yarış Mühendisiyle Yarışacak” için 5 yanıt

  1. Dave’in o güzel sesinden mahrum kaldık yanı tıpkı Andy gibi 🙁

  2. Yusuf Hitay avatarı

    ya da button’ı şutlama sürecindeki ilk adım.

    1. Osman Yıldız avatarı
      Osman Yıldız

      Button şutlanmaz. Kendi bırakır merak etmeyin siz. McLaren nankör bir takım değil.

      1. Yusuf Hitay avatarı

        neden nankörlük olsun? takımın, performansını beğenmedikleri herhangi bir çalışanı ile yollarını ayırması gayet normal bir durum.

        1. O zaman takım diye birşey kalmaz. Çünkü pilotlara gelinceye kadar 50 kişiyi çıkartmaları lazım. Yavaş araban varsa kazanamazsın, bu kadar basit. Adamı şutlıcak olsalar bu kadar sene beklemezlerdi heralde. Martin whitmarsh’ı nasıl gönderdilerse onu da gönderirlerdi. Dünya şampiyonu olmuş insanlar hakkında bile kafanıza göre yazılar yazabiliyorsunuz ya çok ilginç. Gerçek Formula 1 severler olsaydınız, Hız, pistler ve rekabet olduğunu anlardınız. Pilotların hepsine saygı duyar, önemli olan şeyin yarış sırasında duyduğunuz heyecan olduğunu bilirdiniz. En azından yaklaşık 17 senedir benim için duurum bu. Ayrıca yorumcuların çoğunun jenson button ve nico rosberg’e olan antipatilerini de anlamış değilim. Sanki Formula 1 eski Formula 1’de.. sadece pilotlar kötü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir