Mercedes, Pilotları Arasında Daha Fazla Sıkıntı Bekliyor

yazar:

kategori:

Niki Lauda, Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Nico Rosberg arasındaki puan farkının tekrar kapanmasıyla birlikte gelecekte sıkıntılı yarışlar beklediklerini kabul etti.

İki sürücünün puan olarak birbirlerine iyice yaklaştığı dönemde sinirler gerilmişti. Bir süredir Hamilton’un özellikle Kanada’da yarış dışı kalmasıyla puan farkı açılmış ve 29’a kadar çıkmıştı. Ancak Britanya’da Hamilton’un yarışı kazanıp bu sefer Rosberg’in yaroş dışı kalması puan farkını tekrar kapattı.

Lauda “Her şey, Lewis’in 2. kez yarış dışı kaldığı Kanada öncesine döndü. Artık şampiyon olmak için sonuna kadar savaşacaklar. Zor zamanlar geçireceğim.”

“Onlara müdahelede bulunmayacağız. Bu çok önemli. En başında müdahele etmedik, şimdi niye edelim?”

“Bu yüzden ikisi tam olarak aynı seviyede olduğu için onları izlemek ilginç olacak.” dedi.

Hamilton’un sene içerisindeki iniş çıkışlarını değerlendiren Lauda “Herkesin iniş çıkışları olur. Sebastian Vettel’e bakın. 4 kez şampiyon oldu ve son 8 yarıştaki halini gördünüz. Hamilton’dan daha fazla inişi olan birisi varsa o da Vettel’dir.”

“Bu tür şeyler olur ve bunun abartıldığını düşünüyorum. Lewis sezon başından beri iyi seviyedeydi, stabildi. Ancak Nico’nun geliştiğini söyleyebilirim.”

“Nico her şeyi mükemmel yaptığında Lewis 1 mm geri düştü. Şimdi Lewis tekrar iyi durumda bu yüzden sıradaki bir kaç yarış ilginç olacak.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes, Pilotları Arasında Daha Fazla Sıkıntı Bekliyor” için 4 yanıt

  1. ForzaFerrari avatarı

    Mercedes takımı iki pilotu da germek ve de aralarını açmak için ellerinden geleni yapıyor. Montreal hala kendilerine bir ders olmamış. Mercedes takımı çok iyi bi araç yaptı o kısmı ayrı ancak takım hiç mi hiç iyi yönetilmiyor. Ross Brawn olsa bu durumlar yaşanmazdı.

    1. ross brawn olsa zaten takım içi mücadele olmazdı.takım kendine 1.pilot seçer onunla devam ederdi.hatta 2002 avusturya idi sanırım alırdı telsizi eline verirdi o zamanki gibi gereksiz emirleri.nitekim geçen sezonki malezya yarışındada verdi o tür bir emiri.gönderilme nedenlerinden biride bu.ayrıca ross brawn olsaydı takımın başında mercedes pilotları arasındada mücadele izleyemezdik.ross brawn gereğinden fazla abartılan bir patron.ferrari döneminde ise takımın başarısındaki sadece bir domino taşıydı alanlarının en iyileri olan adamlar bir araya gelmişlerdi başarı sadece 1 kişiye ait değildi

    2. Her takım Ferrari değil, onlarda işler farklı yürüyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir