Vettel Hockenheim’da “Özel” Bir Galibiyet Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Hockenheim’ın kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu bu yüzden yarışta galibiyet ihtimalini reddetmenin aptalca olacağını söyledi.

Geçen sene Nurburgring’de kendi ülkesindeki ilk zaferini kazanan Vettel, henüz Almanya GP’yi Hockenheim’da kazanmayı başaramadı. Vettel’in burada aldığı en iyi sonuç 2010’daki 3.lük oldu.

Açık tekerlekli serilerdeki ilk mücadelesini Hockenheim’da veren Vettel “Bu hafta sonuna favori olarak girmiyoruz ancak her zaman kazanma şansınız vardır. Tabi ki bu pist benim için çok özel çünkü büyüdüğüm şehir buraya 30 dk uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda kartinge de çok yakın bir yerde başladım. Bu yüzden çok fazla hatıram var. Burası her zaman ikinci evim gibi bu yüzden benim için özel bir yer. İlk otomobil yarışıma 2003’te burada çıkmıştım. Bu yüzden kesinlikle kazanmak istediğim bir yer.”

“Açıkçası geçen sene çok özeldi. Yıllardır deniyordum bu yüzden sonunda başarmak kesinlikle iyi bir histi. Bu sene de çok iyi bir hafta sonu olmalı. Hava tahminleri iyi ve açıkçası tüm Almanya hala Dünya Kupası’ndan Almanya bayraklarını evinde tutuyor. Bu yüzden tüm pistte Almanya bayraklarını görmek ve daha fazla destek almak harika olacak.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir