Raikkonen, 2015’te Ferrari Koltuğunu Kaybetmekten Korkmuyor

Kimi Raikkonen, bu sene gösterdiği düşük performans nedeniyle 2015’te Ferrari koltuğunu kaybetme gibi bir korkusunun olmadığını söyledi.

Ferrari’ye geri dönen Raikkonen, şu ana kadar beklenen performansın çok gerisinde kaldı. Şu ana kadar henüz 19 puan toplayan Raikkonen’in gelecek sene takımdan gönderilebileceği söylense de bu iddialar taraflar tarafından yalanlandı.

Raikkonen “Anlaşmam var ve gelecek konusunda endişe duymuyorum.” dedi.

Raikkonen ayrıca bugünkü basın toplantısında sorulara kendisine has üslubuyla cevap verdi.

Britanya’da ilk turda ne olduğunun sorulması üzerine Raikkonen “Kaza yaptım. Bunu gördüğünüzü düşünüyorum. ” şeklinde cevap verdi.


Yorumlar

“Raikkonen, 2015’te Ferrari Koltuğunu Kaybetmekten Korkmuyor” için 8 yanıt

  1. helal olsun ra ye..adamım benım sevıyorum bu adamı…raı ferrarı koltuguna yakısan bır pıot ferrarı sankı bu durumda daha ıyı bır pılot bulabılecekte

  2. Ek olarak bugun SkySports’a kariyerimi Ferrari’de tamamlayacagim, ama ne zaman oldugunu bilmiyorum seklinde bir aciklama yapti. Tum ust duzey Ferrari pilotlarindan duymak istedigimiz sozler! 🙂

  3. kimi bu herkes akar kimi ayrı bakar helal koçum…

  4. Seviyorum bu adamın yorumlarına kimi ayrı bir güzel süpersin koçum ya harbi pilot fazla laubali olmaz direk konuya geçer ilk tur ne oldu sorusu üzerine kimi: “kaza yaptım” diyor harbi güldüm ya 😀 😀 😀 rai seni sevmeyen ölsün be koçum sen ayrısın bi f1 de.

  5. OtonomAktor avatarı

    raikkonen rüştü belli iyi bir pilot. araca uyum sağlayamadı ama yerine gelebilecek daha iyi bir pilot yok. rai ye zaman tanınmalı ve rai nin problemlerini çözüp aracı geliştirmeye odaklanmalı ferrari.

  6. Haha yine lafı oturtmuş :)))

  7. Böyle adamlar gerekli…Ayrıca birde 1 dünya şampiyonluğu var…

  8. İyi demiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir