Ecclestone, Ferrari-Vettel Birlikteliği Bekliyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, hâlâ Ferrari-Sebastian Vettel birlikteliği olmamasına şaşırdığını söyledi.

Ferrari’nin Wroom organizasyonunda konuşan Ecclestone "Vettel’i Ferrari ile birlikte görüyorum."

"Henüz anlaşma altında olmadığı için biraz şaşırdım ancak bunun olacağından kesinlikle eminim." dedi.

Ecclestone, Vettel ile Michael Schumacher arasındaki en büyük farkın, Schumacher’in 7 şampiyonluğunun olduğunu söyledi.

Ecclestone "Bunu bana 8-9-10 sene sonra tekrar sorun." dedi.

Formula 1’in Patronu Ecclestone aynı zamanda Honda F1 takımının geleceği yüzünden bir anlaşmasında sorun yaşayabileceği söylentilerini kabul etmedi.

Padokta dolaşan söylentilere göre Ecclestone gelecek sene için yayıncılara en az 20 araç sözü verdi.

Honda’nın bir alıcı bulamaması halinde gridde sadece 18 araç olacak.

Ecclestone "20 araç olacak çünkü Honda’nın satılacağını bekleyebilirsiniz."

"Eğer bu olmazsa yine sorun olmaz. Eğer harcamaları yeteri kadar düşürebilirsek dünya şampiyonasına katılmak isteyecek bir sürü takım olacak."dedi.

Ecclestone ayrıca yayıncılarla 20 araçlık bir anlaşma olmadığını da söyledi.

Ecclestone "Bu tipik bir Formula 1. Böyle bir kural yok. İnsanlar bazen anlamadıkları şeyler hakkında bile konuşuyorlar." dedi.


Yorumlar

  1. Ahmet Kara yorumuna %100 katılıyorum…

  2. Ben diyorum, Ecclestone her gece yatarken yarin ne spekulasyon yapsamda ortaligi karistirsam diye dusunuyor 🙂 Dun gecede bunu dusunmus 🙂

  3. burak bocek avatarı

    30-31yaşı pek önemli değil aracın vereceği perfonmans daha önemli nerden baksan 5yıl daha yarışır alonso 30yasından sonra.

  4. mehmet yorumuna hayran kaldım.galiba haklısın.

  5. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    Ecclestone "Bunu bana 8-9-10 sene sonra tekrar sorun." dedi.
    —bakalım bu kadar yaşayabilecek misin?

  6. emre özduru avatarı

    Arkadaşlar siz hala Vettel-Alonso ikilisinin Ferrari de yarışmasından bahsediyorsunuz ama 2011 yılında ki Alonso 30-31 yaşında olucak.Ferrari'nin pilotlar geçmişine baktığınız zaman devamlılık önemli ve buna bağlı gelişimleri hep ileri olmuştur. Vettel hem daha genç hem de önümüzde ki 2 sene boyunca tecrübe açısından çok şey öğrenecektir. Tabi Kimi yada Massa 2009 sezonunda gösterecekleri performans herşeyden önemli…

  7. Ertan Akkaş avatarı

    ''bunu 5 sene boyunca mclaren bile diyemedi kimi ye.'' McLaren'in neden böyle birşey demeye ihtiyacı varmış gibi yazmışsın anlamadım. Bence daha çok Kimi'nin takımı bırakmaya hakkı vardı gibi…

  8. evet katılıyorum ömer sana.. ayrıca konusmak için daha çok erken zamanı gelsin Kimi kalıyor mu gidiyor mu görücez.. yerine vettel gelse bile kötü olmaz ama önceden bunun hesapları yapılmasın artık Kimi'nin daha iki senesi var bu iki senede çok iyi şeyler yapıcak inanıyoruz..

  9. ömer giray talay avatarı
    ömer giray talay

    yani bay e demek istiyor ki 2011de takımın pilotları alonso ve vettel.bana kalırsa bu bir risk.Eğer kimi devam etmek isterse kariyerine bu ferrari de devam edecektir,kimsenin senle yollarımız ayrıldı diyeceğini düşünmüyorum,bunu 5 sene boyunca mclaren bile diyemedi kimi ye.

  10. emre özduru avatarı

    Zaten bu birlikteliği herkes bekliyor ve bu Kimi'nin kontrat bitiminde olucaktır. Montezemelo dahil Ferrari'de ki herkes Vettel'in biraz daha tecrübe edinmesini ve biraz daha kendini geliştirmesini bekliyor.2 yıl sonra tekrar Alman-İtalyan ortaklığını görebilecez. Bence Hamilton için en büyük baş ağrısı bu süper yetenekli Alman olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir