Hamilton, Zihin Oyunları Oynamayacak

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sene şampiyonluk mücadelesinde tek rakibi olan takım arkadaşı Nico Rosberg’e karşı zihin oyunları oynamayı planlamadığını söyledi.

Silverstone’da Rosberg’in yarış dışı kalmasının ardından yarışı kazanarak puan farkını 4’e düşüren Hamilton, sadece pist üstünde daha iyi iş çıkarmaya odaklandığını söyledi.

Hamilton “Sadece pist üstüne odaklanmak istiyorum. Nico ile zihin oyunları oynamak istemiyorum. O çok, çok zeki bir sürücü. Zihin oyunlarından bahsediyorsunuz ancak biz öyle bir şey yapmıyoruz. Ancak her ne zaman daha hızlı olursanız bunun zihinde etkisi olur.”

“Kaçınılmaz olarak bir şey söylediğinizde insanlar bunu zihin oyunu gibi yorumluyorlar. Ancak bu sene sıkı rakibiz ve sene sonuna kadar kafa kafaya mücadele etmeyi umuyoruz. Kim daha çok odaklanırsa muhtemelen o zirvede bitirecek.”

“Nico ile aynı sınırlara, aynı sürüş stiline sahibiz bu yüzden birbirimizi aynı yönde zorluyoruz. Şu anda her zaman daha fazla downforce istiyoruz ancak daha fazla downforce bulduğumuzda daha hızlı gideceğiz. Hep aynı şekilde devam edecek. Sürekli bir evrim var. Gerçek bir sınır yok.”

“Sürekli olarak araç üstünde çalışıyoruz ve her zaman gelişiyoruz. Her hafta bir şeyler oluyor. Doğal olarak biz, sürücüler olarak paketi sınıra taşıyoruz. Her zaman sınırları bulup ilerledik.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir