Hamilton: “FRIC Olmaması Fark Ediliyor”

yazar:

kategori:

Almanya’da cuma gününü ilk sırada tamamlayan Lewis Hamilton, FRIC süspansiyonun araçtan çıkarılmasının hissedildiğini söyledi.

Mercedes sürücüleri Hockenheim’da ilk günü ilk 2 sırada tamamlamayı başardılar ancak diğer takımlarla farklar daha az görüldü. Bunun yanında Mercedes sürücüleri bir kaç defa pist sınırlarına taştılar.

Hamilton “Mükemmel bir seans değildi. Şu anda araçla en iyi ayarları bulmak biraz farklı oldu. Bu yüzden düzgün olan ayarları bulmaya çalışıyoruz.”

“Çok sıcak olması nedeniyle dengeyi tutturmak zordu. Ve genel olarak pist oldukça aldatıcıydı.” dedi.

Mercedes ile Red Bull arasındaki farkın FRIC olmaması sayesinde mi kapandığının sorulması üzerine Hamilton “Bunu yarın göreceğiz. Şu anda gerçekten bir şey söyleyemem.”

“Yumuşak lastiklerle uzun süre pistte kalmakta zorlanacağız. 2, belki de 3 pit stop olabilir. Lastikleri kontrol etme açısından en zor yarış olabilir. Hep olduğu gibi sadece ayarlar üzerinde çalıştık. Verileri çok iyi analiz etmeliyiz ve çok sıcak olacağı için oldukça fazla sıvı tüketmeliyiz.”

“Pole pozisyonu gittiğiniz her yerde önemlidir. 6. virajdan önce uzun bir düzlük var bu yüzden ikinci olsanız bile fırsat olabilir. Ancak pole pozisyonu her zaman işinizi kolaylaştırır.”

“Tek bir tur olacak ancak 3. seansta her zaman tek bir tur oluyor. Hep bir tur, bir tur şeklinde oluyor. İki, bir şeklinde de olabilir çünkü burası daha kısa.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “FRIC Olmaması Fark Ediliyor”” için 2 yanıt

  1. Yarın bulacağız bunun cevabını fark ettiysen Hamilton’da bundan bahsetmiş

  2. niki lauda hiç bir şey değişmeyecektir diye ahkam kesiyordu ya hani 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir