Rosberg: “Red Bull Biraz Daha Yakın Görünüyor”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Red Bull’un Mercedes ile farkı kapatmış olabileceğini ancak gerçek görüntünün pazar günü ortaya çıkacağını söyledi.

Bu hafta sonu öncesinde, Mercedes’in en iyi şekilde kullandığı düşünüldüğü FRIC süspansiyonun yasaklanmasıyla birlikte performansların nasıl olacağı merak konusuydu. Mercedes’ler bugünkü antrenman seansında zirvede kalmayı başardılar ancak rakipleriyle fark daha az göründü.

Mercedes’in FRIC olmamasına rağmen hala hızlı olup olmadığının sorulması üzerine Rosberg “Umarım öyledir.  Ancak tabi ki FRIC sistemi olmadan bazı değişiklikler olabilir. Aracı yeniden ayarlamamız için biraz çalışmamız gerekecek. Araçta daha mutlu olabilmem için biraz daha çalışmalıyız.”

“Bugün iyi gelişme kaydettik. Sabah aracımda çok mutsuzdum ve bazı farklı şeyler denedik. Onlar işe yaradı.”

“Red Bull biraz daha yakın görünüyor ancak diğerlerinin neler yaptığını asla bilemezsiniz. Gerçek durumu yarın ve pazar günü göreceğiz.”

“Lastikler kesinlikle zor çünkü çok fazla aşınma var ve lastikler bu pist için çok yumuşaklar. Pazar günü hava serin olursa yardımcı olur ancak yağmur olursa yine her şey farklı olur.”

“Bugün pist sıcaklığı 50 dereceydi. Araç sürekli yere değiyordu ve kıçım sürekli yerdeydi. Bu yüzden sürekli 50 derece sıcaklığa sahip bir zeminde oturuyor gibiydim. Burası çok aşırı sıcak.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Red Bull Biraz Daha Yakın Görünüyor”” için 5 yanıt

  1. aşırı sıcaklıklardan dem vurmuş.wrc de kapalı kokpitlerde klima uygulamasına çoktan geçildi ama f1 de kapalı bir kokpit yok ancak alttan peadalların olduğu yerden pilotun ayaklarına ve yüzüne doğru bir serinlik verilebilir.sıcaklıkla baş etmekte çok önemli.esmer yada siyah tenli insanlar için sıcaklık beyaz yada sarı tenli insanlar için olduğundan daha önemsiz.bu yarış sonuçları için önemli bir etken olmayabilir ama herkes için her şartta eşitlik açısından değerlendirilmeli belkide.yani klima gibiö bir fonksiyon olursa herks istediği soğukluğu yada sıcaklığı kokpite verebilir ve nispeten eşitlikte sağnamşış olur bahene olmamakla beraber

  2. Umarım bazı arkadaşlar utanmıştır.Ferrari için getirildi diyorlardı bu yasak.Gördük kü Red bull içinmiş.

    1. Kurallar sadece ve sadece biri için gelir veya iptal olur değil mi? Böyle düşünerek bu spordan nasıl zevk alıyorsunuz ve takip ediyorsunuz anlamıyorum. Ferrari’de ciddi anlamda yaklaştı Mercedes’e. Herkes yaklaştı hatta. Her zaman birşeylerin altında komplo teorisi aramaktan yaşadığımızın keyfini çıkaramıyoruz.

      1. Farkındaysan teori arayan ben değilim bu olayda.Sizin gibi Ferrari düşmanları.Eğer ben arasaydım diğer komplo teorilerinde yazdığımı burda da yazardım.Bu teorileri sene başı söyledim ben.Diğer takımlar yaklaşsınlar diye söylemedim önce burada anlaşalım.Ama açık bir şekilde kimin için getirildiği belli oluyor.

    2. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Peki Esneyen kanat Çift katmanlı Difizör EBD yasakları kimin için getirildi ? Boş boş konuşuyorsunuz. Bu sporda kim bir şey bulup öne geçiyorsa biri ağlayıp yasak getirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir