‘Alman’ Rosberg Fin Şapkasıyla Raikkonen’in Polüne Seviniyor!

1:35


Yorumlar

“‘Alman’ Rosberg Fin Şapkasıyla Raikkonen’in Polüne Seviniyor!” için 6 yanıt

  1. kımı nın hakkını en ıyı verdıgı arabaydı…

  2. Strong_Union avatarı

    çok şanssız bu almanya ve avrupa pistlerinde şu polden başldığı yarışta her tur 0.4 saniye fark atıyordu bmw ye ve arkasında takılı kalan şumiye. yazık oldu motor problemiyle kaldı. yine 2003 hockenheim da çok iyi start almasına rağmen barichello yla montoyanın teması raiyi yaktı iki yarışta birinde 7. olup 2 puan alsaydı o ana kadar 5 kez dünya şampiyonu olmuş şumiyi yenecekti çok büyük yetenekti. 2005 te nurburgringte son turda olanlar hockenheim da hidrolik arızası. 2007 de kendi hatasıyla pitten çıkması ve yine hidrolik arızası. 2008 de valenciada motor patlatması şampiyonluk yolunda yediği darbeler.

    aslında ona uyan pistler 2003 2007 polü var burda 2005 ve 2006da hockenheim da pol almış ve ilginç olan bir not var 2001den 2006ya kadar hiç almanya yarışlarını bitirememiş. bunlar: gözaltı(parça yüzünden), spin, motor, arka kanat ve ön süspansiyon.

    inş bu yarışta iyi birşeyler yapar hemde bu seneki kötü gidişat anlamında kendi kaderini dönderir

    1. AlwaysFerrari avatarı
      AlwaysFerrari

      Aracın o senelerdeki bütün arızalarının hepsini şansa bağlamak ne kadar doğru o da ayrı bi konu, o yıllar gösterdiki dayanıklılıkta hız kadar önemli bu ikisi olmadan hiçbi araç şampiyon olamaz.

      1. Strong_Union avatarı

        Ben pilot açısından şansa bağlıyorum takım açısından değil. Aracı dayanıklı yapan pilot değil takımdır zaten şanssız derken raikkoneni kastettim takımı değil. Mclaren evelinden beri sorunlu, şanssız olan pilotları. 2003 de şampiyonluğu mclarenin aracı yüzünden kaybetti 2005 te öyle bu pilotun şanssızlığı takımın suçudur.
        Düşünsene her yarış acaba bu sefer sorunsuz bitirebilirmiyim düşüncesiyle yarışa çıkıyorsun. yarışın yarısını lider giderken bir anda kalıyor senin hiçbir suçun olmamasına karşın bu pilotun tamamen şanssızlığıdır çünkü adamın elinden birşey gelmez o sadece kullanır ve bazende finishe gider.
        Zaten şansa inanmam ama rainin durumuna uyan en iyi kelime bu. tabi onunda takıma bağlı olduğunu unutmamak lazım. 2007 dede hamiltonu yakmıştı otomobil.

  3. OtonomAktor avatarı

    ulan rai hiçbir arabayı şunun gibi sürmedin.

  4. Ana Alman, baba Fin, kütük Monako. Ohh kebap. Finlandiya’da yarış olsa adamın üç ev yarışı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir