Alonso'dan Dennis'e Övgüler

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, McLaren takım patronluğu görevinden geri çekilme kararını açıklamasının ardından Ron Dennis’e övgülerde bulundu.

2007 sezonun McLaren’de iken Ron Dennis ile arale iyi ilişkiler içinde olmamasına rağmen Alonso bu durumun, Formula 1’e kattıkları sebebiyle ona saygı duymasına engel olmadığını söyledi.

Alonso: "İyi arkadaş olmadığımızı ama birbirimize saygı duyduğumuzu düşünüyorum"

"İlişkimize mükemmel bir son vermedik ama onun Formula 1 için ne kadar şey yapmadığını biliyoruz. Ben gençken McLaren’i hatırlıyorum ve ona büyük saygı duyuyordum"

"Formula 1’de artık Ron gibi çok insan yok. Ron işi eski günlerdeki gibi yaptı: Bir adam takımla gelişiyor ve yetişiyor, bir Formula 1 takımını başarılı yapıyor ve şampiyonluklar kazanıyor"


Yorumlar

  1. hiç alakası yok evet:)

  2. alonso mclaren dememiş dennis demiş .ne alakası var renault ferari felan iyice saçmalamaya başladınız .heni eleştirelimde nasıl olursa olsun gibilerinden sizlere sadece gülüyorum. bunlar korku alametleri.

  3. gürcan yazdıklarının altına imzamı atarım dostum.çok sevdiği takımı renault yuda yerden yere vurduğu günleri biliriz biz alonsonun.nası işine gelirde öyle konuşuyor.alıştık artık alonsonun bu tavrına.

  4. gurcan hezer avatarı

    Tamamen politik ve zamanlama açısından da mükemmmel bi açıklama…
    Alonsoyu daha önceden verdiği dememçlerinden tanımıyor olsak ki buna şampiyon olduğu takımı reno da dahil inanma sınırlarını zorlayabilirdim ama bana biraz geçmişte bıraktığı intibayı temizleme harekatı olarak geldi….
    Hatırlayın Mclarendeki demeçlerini ,yada geçen sene Ron Dennis hakkındaki düşüncelerini yani ne oldu da değişti ,şampiyonluk için ferrariyi destekliyordu ,renoyu destek vermediği için kendisine acımasızca eleştiriyordu….
    Bence yine kendine yakışanı yaptı ,içinde bulunduğu duruma göre konuşuyor bu adam ,prensiplerine yada kendi doğrularına göre değil….

  5. alonsoyu tebrik ederim ya üstad bu adam tam formülanın aradıgı kalitede 1 inasan yiğidiöldürür ama hakkını öldrmez tebrikler fernando gine krallıgını ilan etmişsin kardesim yakışır..tabi ronunda formülaya katkıları küçümsenemez..

  6. Alonsoyu sevmeyebılırız ama bu ona saygı duymadgımız anlamına gelmez tıpkı alonsunun dennısı sevmeyıp ama ona saygı duydugu gıbı saygılar..

  7. Alonsoyu sevmeyebılırız ama bu ona saygı duymadgımız anlamına gelmez tıpkı alonsunun dennısı sevmeyıp ama ona saygı duydugu gıbı saygılar..

  8. yaa bis alonsonun nasıl bi kişiliğe sahip olduğunu bilioruz gerisi boşşş onlar anlayamazlar saygılar

  9. evet kesinlikle alonsoya helal olsun daha bazıları beğenmezler herşey ortada işte ali kardeş

  10. evet hakan evrene katılıyorum adam gibi adam bu alonso.onca yapılana rağmen belki sevmiyor ama saygı duyuyor.alonsodanda bu beklenir zaten helal olsun.

  11. haklısın valla alonso inmiyor evet onların sevyesine

  12. evren ayaoku avatarı

    olsun arkadasım onlar ne kadar cirkef olsa bile alonso bunu kafasına takıp onların seviyesine düşmüyor ben o anlamda söööledim yani.asıl seviyesiz olan onlar

  13. Alonso'dan Dennis'e Övgüler işte bu evren biz o sıra alonso ile yarışıyorduk bune demek ya f1 tarihinde yokk

  14. evren ayaoku avatarı

    olmayan ne hakan

  15. evren ayaoku avatarı

    senin hakında ileri geri konusanlar nu acıklamandan sonra ne kadar olgun bi insan olduğunu anlar.gerci bizim sevgimiz sana yeter onlarınkine zaten gerek yok .ama artık sana saygı duymayı öğrensinler.sen herzaman 1 numarasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir