Briatore F1'e Uzun Süreli Bağlı Kalacak

yazar:

kategori:

Flavio Briatore, Formula 1’i iki sne içinde bırakacağı yönündeki ifadeleri reddetti.

Noel öncesinde Renault’un takım patronu İtalyan medyasına, "iki sene içinde duracağını" belirtmişti. Ama REnault R29’un tanıtımında bu tip ifadeleri reddetti ve şu anki ekonomik zorluklarda spora bağlı kalacağını söyledi.

Briatore: "Plan şu ki, gerçekten bilmyiorum. Bunu İtalyan medyasına hiç söylemedim"

"Formula 1’de çok önemli bir zamanda yaşadığımıza inanıyorum. Şu anki kriz, herkesi düşünmeye sevkeden bir şey"

"İstediğim şey, bu krizden sağ çıkabilemesi adına imkân sağlamada idarecilerin F1’e neler vermesi gerekiyorsa yapıldığından emin olmak istiyorum. İşi değiştirmeliyiz. Maliyet merkezi olmak yerine kâr yeri olmalıyız"

"Bizim için çalışan insanlara bir gelecek verme konusunda sorumluluklarımız olduğuna inanıyorum. Şu anda kabul etmeliyiz ki bu çok zor, sadece bizim için değil dünya çapında böyle"

"Tarihte buna benzer bir durum hiç yaşamadık ve bu değişen F1!in bir parçası olmak istiyorum. Ne gerekirse yapacağım ve bundan sonrasını göreceğiz"

İtalyan patron ayrıca takımla beraber daha ne kadar birlikte olacağı konusunda zaman vermek de istemiyor.

Briatore: "Umaım uzun bir süre içinde bunu yapmam. FOTa ile takım olarak çok iyi çalışıyoruz, Max (Mosley) ile de çok iyi çalışıyoruz ve Bernie (eccletonse) ile de"

"Uzun süredir maliyetlerle ilgili konuşuyoruz ve şimdi sonunda buradayız. F1’i farklı bir şekildeyapılandırmaya çalışıyoruz ve ben de bunun bir parçası olmak istiyorum"

"Umarım bu 10 sene sürmez ama mümkün olduğunca çabuk yapmak için bütün sorumlulukları almamız gerekiyor."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir