BMW Pilotları Geçişler Konusunda Şüpheli

yazar:

kategori:

BMW Sauber pilotları Robert Kubica ve Nick Heidfeld, bu yıl geçerli olacak yeni kuralların geçişi kolaylaştıracağı yönündeki görüşler konusunda şüpheli.

Bu sezon için fazlasıyla değiştirilen aerodinamik kuralların, araçların birbirine daha yakın mücadele etmesine olanak sağlayacağı düşünülüyor. BMW Sauber’in bugünkü lansmanında konuşan Kubica ve Heidfeld ise değişikliklerin pist üzerinde çok fazla fark yaratacağına emin olmadıklarını söylüyorlar.

Kubica, “Umarım yanılıyorumdur ancak çok fark yaratacağını sanmıyorum. F1’in karting ya da binek otomobil yarışları gibi olmasını beklemiyorum. Biraz daha fazla fırsat olabilir ama hâlâ orta grubun ortasındaysanız geçiş zor olacaktır. Fren noktaları çok kısa ve araçlar birbirine benzer, özellikle de fren esnasında. Çok çok zor.”

Heidfeld, “Umarım daha fazla geçiş görürürüz. Daha fazla olacağını tahmin ediyorum ama çok az fark edeceğini düşünüyorum. Robert’ın açıkladığı nedenler dolayısıyla asla motorsikletler gibi olmayacak Ama şu anda hiçbir yarışı görmedik, bu yüzden emin olamayız. Umarım mücadele olur.”


Yorumlar

  1. herşey mükemmel olacak

  2. tolga soydan avatarı

    bu sene geçişler eskisi gibi olusra eski aerodinamiğe dönülse iyi olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir