Theissen Şampiyonluk Mücadelesinde Kararlı

yazar:

kategori:

Yeni aracının örtüsünü bugün İspanya’nın Valensiya kentinde indiren BMW Sauber şampiyona için ciddi bir yaklaşım içerisinde.

BMW motorsporları direktörü Mario Theissen, Hinwil merkezli takımın 2009’da şampiyonluk şerefine ulaşmayı hedeflediğini söylüyor.

“2009 hedefimizi dört yıl öncesinden belirledik. Planımız 2006’da ilk puanlarımızı kazanmak, 2007’de podyuma çıkmak, 2008’de yarış kazanmak ve ardından da bu yıl ve sonrasında şampiyonluk için mücadele etmekti.”

“Şimdiye kadar tüm hedefler gerçekleştirildi. Bu yüzden son ve en önemli olan hedefimizi ertelemek için bir nedenimiz yok. Diğer iki büyük takıma ya da orada kim varsa ona karşı şampiyonluk için savaşmak istiyoruz.”

Theissen, takımının mücadele için gerekli ölçüde hazır olduğunu yeni kuralar çerçevesinde geçen yılki kış testlerinde geçici teknik özellikleteki araçla çalışan tek takım olduklarını söylüyor.

“Bizim için sene sonu gelmeden önce test yapma olanağı bulmak kesinlikle çok değerli. Yeni sportif düzenlemelerin testlere de etkisi oldu. Biz şimdiye kadar yaptığımız işten çok memnunuz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir